2777
2789

۳۵ سالمه ۱۰ سال پیش لیسانس حسابداری گرفتم تو این ده سال شرایطش نبود برم سرکار ..یه مدت خیلی زیاد افسردگی داشتم و مشکلات دیگه 

الان ازدواج کردم و بچه دارم 

حالا بین دو تا شغل موندم یه حسابداری که اونم باید از اول شروع کنم برم چند ماه کارورزی پول مهد بدم و ...خوبیش اینه که شغلش همیشه هست ولی بدیش اینه استرس بالایی داره صبح تا شبم درگیری بچمم همش باید مهد باشه 

دومین شغل اینه یه کم تپلم 

بلاگر رژیم شدن هم هست میخوام رژیم بگیرم همزمان بلاگر رژیم بشم .... پولدار نیستم مثلا خونه ی لاکچری و مسافرت های لاکچری ندارم ولی قیافم قشنگه و قدمم بلنده 

شما بودین کدوم اینا رو با توجه به سن و موقعیت من انتخاب میکردین؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی دارهچقدر به تولید محتوا مسلطیپیج فالور نسبتا بالا داری یا بایداز صفر شروع کنیبلاگر شدن یه شبه ...

یه پیج بالا دارم ولی خب میگن اینا از الگوریتم خارج شده بهتره از صفر بزنی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

حسابداری قطعا.کلا دیدم به بلاگرا خوب نیست اصلا.با چندتاشون دوست بودم بعد یه مدتی روابطمو قطع کردم😬

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
حسابداری قطعا.کلا دیدم به بلاگرا خوب نیست اصلا.با چندتاشون دوست بودم بعد یه مدتی روابطمو قطع کردم😬

چرا حست خوب نیست؟ 

اونایی که دیدی درامد داستن؟

چرا حست خوب نیست؟ اونایی که دیدی درامد داستن؟

اره هم درامد بالا هم پیج بالا اما بعد یه مدت به خاطر شرایط شغلیشون انگار رفتاراشون عوض میشه.دور از شما باشه خیلی بزن در رو و قالتاق میشن

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
اره هم درامد بالا هم پیج بالا اما بعد یه مدت به خاطر شرایط شغلیشون انگار رفتاراشون عوض میشه.دور از ش ...

اتفاقا منم همینجوری فکر میکنم مثلا فکر میکنم برای بلاگر شدن خیلی باید قالتاق و پرو باشی 

ولی من مظلومم

بلاگری پولش خوبه ولی زندگیت پراز چالش میشه. برای یه نفر خوبه که یه گوشش در باشه یه گوشش دروازه.و اعتقادی به چشم زخم و اینام نداشته باشه

اینقدر کامنتای بدوبیراه و نفرین و انرژی منفی میگیرن بلاگرا. بعضیام کلا بخاطر تولید محتوا آرامش زندگیشون مختل میشه و کلا به جدایی میرسن. اینکه کل فامیل از زندگیت باخبر میشن و مدام جلو روت و پشت سرت حرف میزنن و... 

خلاصه باید پوستت کلفت باشه.

اگر دنبال شغل کم دردسری برو آزمون دبیری بده

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بلاگری پولش خوبه ولی زندگیت پراز چالش میشه. برای یه نفر خوبه که یه گوشش در باشه یه گوشش دروازه.و اعت ...

اخه میخوام بلاگر رژیم بشم نه مثلا از اونای که فقط مسخره بازی درمیارن 

اونم به نظرت خوب نیست؟

اخه میخوام بلاگر رژیم بشم نه مثلا از اونای که فقط مسخره بازی درمیارن اونم به نظرت خوب نیست؟

ببین باید یه چارچوب تا آخر حفظ کنی. یه زمانی رشد پیچت متوقف میشه مجبور میشی تولید محتوا را بکشونی وسط زندگیت که برای فالوور جذابیت ایجاد کنی.

خیلی از بلاگرا بودن اصلا اولش چهرشونو نمیذاشتن بعد چندسال دیگه خودشونم نشون دادن. یا خیلیا با حجاب بودن الان آزاد میپوشن و...

بعد ممکنه شوهرت یا برادرت مثلا معترض بشن جلو همکارا و رفیقاشون حرف اندام و پیج تو شده و فلان

بدترین چیزا را همین الان درنظر بگیر و انتخاب کن

من یکی از دوستام اصولی پیج بلاگری زد بهمراه یه مربی تا ۳هزارتا پیجشو برد بالا بعد خیلی هم تعریف میکرد که به درآمد رسیدمو فلان یهو پیجشو بست ازش پرسیدم گفت با وجود پیج حالم خودمو و زندگیم خوب نبود پاکش کردم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.