2777
2789
عنوان

حاضرید با این آدم ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

40 سال حالا کم هم نیستمن نمیدونم یه سری از دوستان ادا در میارن یا واقعا نظرشون اینه چهل سال سنی نیست ...

دقیقا همینه . اینجا خارج کشور ک نیست واقعا بعد چهل موقعیت خوب کم میشه یا اصلا هیچ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من بودم قبول میکردم 

چه تضمینی هست بعد از این بازم کسی سر راهت قرار بگیره که قیافه و اخلاقش خوب باشه 

الان دیگه اکثر اقایونی که بالای ۴۰ سال دارن ازدواج کردن پس امکان اینکه کسی مجرد باشه و بیاد طرفت خیلی کمه 

ضمنا من خودم فاصله سنی زیاد به نظرم بهتره 

40 سال حالا کم هم نیستمن نمیدونم یه سری از دوستان ادا در میارن یا واقعا نظرشون اینه چهل سال سنی نیست ...

من که اصلا به ازدواج فکر نمی کنم که موقعیتش باشه یا نه برام اهمیتی نداره ازدواج اتفاق بیفته برام یا نه چون طالع هر کسی یه جور نمیشه برای چیزی خیلی اصرار کرد 

واقعا میخوای با کسی که بچه داره ازدواج کنی؟ تو لیاقتت بیشتره الان اگه نمیگفتی طرف پولداره همه میگفتن ...

خب دیگه اون الان تنها مزیتی که داره پول دار بودنشه این که رفاه و آسایش خودت و خانواده ات تامینه 

البته من تا حدودی بهش گفتم که پیشنهاد ازدواج رو رد می کنم 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیریپراید یا بنز هر کدوم که داشته باشی تا دلت خوش نباشه لذتی نمیبری

بله این صحبت کاملا درسته 

من اصلا آدم پولکی نیستم چون خدا رو شکر در حد نیازم خدا بهم داده خونه ماشین پس انداز

ولی واقعا پول حرص و طمع میاره نمی دونم چرا وسوسه شدم 

بله این صحبت کاملا درسته من اصلا آدم پولکی نیستم چون خدا رو شکر در حد نیازم خدا بهم داده خونه ماشین ...

هر آدمی باشه وسوسه میشه منم موقعیتای پولدار داشتم حالا بنز نداشتن ولی بازم وسوسه شدم😁اما آخرش جواب منفی دادم چون اصلا اون آدم به دلم نبود فقط موقعیتش واسم جذاب بود

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

هر آدمی باشه وسوسه میشه منم موقعیتای پولدار داشتم حالا بنز نداشتن ولی بازم وسوسه شدم😁اما آخرش جواب ...

من که تصمیم گرفتم یه مدت باهاش دوست باشم سعی می کنم کادوهاشم قبول نکنم ببینم چی میشه امشب گیر داده بود یه سرویس طلا بخره نزدیک صد ملیون میشد من همش مقاومت می کردم که نمی‌خوام