سلام چهل سالم زیبا و خوش اندام تحصیلات شغل و درآمد متوسطی دارم مستقلم خونه و ماشین پس انداز دارم ازدواج نداشتم حاضرید با مردی ازدواج کنید پانزده سال بزرگتر یعنی 55 ساله ولی بیشتر میزنه قیافه و هیکل معمولی و شاید متوسط پایین و یه پسر 27 ساله داره و همسرش فوت شده وضع مالی خیلی خوبی داره و واقعا تکیه گاه هست و همه زندگیش رو به نامت می کنه کادو در حد ماشین بنز برات بخره و سفرهای خارجه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
40 سال حالا کم هم نیستمن نمیدونم یه سری از دوستان ادا در میارن یا واقعا نظرشون اینه چهل سال سنی نیست ...
من که اصلا به ازدواج فکر نمی کنم که موقعیتش باشه یا نه برام اهمیتی نداره ازدواج اتفاق بیفته برام یا نه چون طالع هر کسی یه جور نمیشه برای چیزی خیلی اصرار کرد
هر آدمی باشه وسوسه میشه منم موقعیتای پولدار داشتم حالا بنز نداشتن ولی بازم وسوسه شدم😁اما آخرش جواب ...
من که تصمیم گرفتم یه مدت باهاش دوست باشم سعی می کنم کادوهاشم قبول نکنم ببینم چی میشه امشب گیر داده بود یه سرویس طلا بخره نزدیک صد ملیون میشد من همش مقاومت می کردم که نمیخوام