2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی چطوری انار میخورید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 162 پست

به کثیف کاریش نمی ارزه وقتی برگشتیم خونه میخورم😂

نهایت یه نارنگی یا شلیلی چیزی برمیدارم که خوردنش راحت باشه یا کلا میوه نمیخورم😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصولا انار رو دون شده با گلپر واسه مهمون میارن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بخور ولی حواست باشه لک رو مبل و فرش میزبان نیفته

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 😓 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اونجاهم تعارفی میخوایی کلاس بزاری میایی چایی رو قورت بدی صدا درمیاد درحالی که روزی هزارتا چایی توخ ...

گاهی حتی وقتی آب میخوریم صدا میده وقتی قورت میدیم🤣😂روزه بگیریم تو مهمونی از هر کاری بهتره

خیار و‌موز فقط😂

موز من قبلا ميخوردم يبار قبل شام هم خوردم بعدش هم خورذم تو مهموني😂😂😂😂همسرم ب شوخي يا جدي نميفهميدم اما گفت خونه مردم زرت و زرت موز نميخورن ك😂😂😂ديگه از همونجا دست نزدم😂😂

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼