2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی چطوری انار میخورید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 162 پست

نمیخورم

خوشم نمیاد موقع خوردن میوه مورد علاقه ام وسواس داشته باشم😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نمیشه خورد ، من خودم انار و همیشه دون میکنم چه واسه مهمون چه واسه خودمون

اخه شاید مهمون بدش بیاد من دون نمیکنم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

گاهی حتی وقتی آب میخوریم صدا میده وقتی قورت میدیم🤣😂روزه بگیریم تو مهمونی از هر کاری بهتره

اره والا😁

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
کی حوصله داره بشینه دون کنه😂😂

من همیشه دون میکنم

حتی خانواده خودمم باشن یه ظرف بزرگ دون میکنم باهم میخوریم

عاشق دون کردن انارم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

لطفاااااا میاین تاپیک آخرم 🥹🥹وسواس گرفتم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

عاشق میوه ام... چندتا انار میخورم.... بعدشم نه که خودشون خیلی تمیز میخورن..... اهمیت ندعه میوعه بچسب... بخور بخوری راه ميندازم... همه نگام میکنن، ویکی یکی شروع به خوردن میوعه میکنن. تشویقشون میکنم... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

یه بار یه بنده خدایی تو جمع اومد پرتقال پوست بکنه نمیدونم چجوری پوست کند که انقدر ناجور شد وااای کلا پرتقال از شکل و شمایل طبیعیش خارج شد و فقط آب بود که از دست این بنده خدا میچکید همه هم خیره شده بودن بهش😂🍊

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

میوه‌های راحت برمیدارم، که اونم بیشتروقتها همسرم پوست میگیره برام💜

ولی خدا اون روزو نیاره خونه بابام اینا باشمممم،، هردوتا داداشام منو میشونن وسط خونه یه لگن انارمیذارن جلوم که دون کنم.. 

حتی نعناع ونمکم میگن خودت بزن،توخوشمزه تر درست میکنی.. میدونم چی فرضم کردن شمام به روم نیارین😃

بعداونا میخورن منم میوفتم به جون لکه‌های انار، مامانمم بالاسرم، اینجاموند اونجا موند🔪

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
منم ابن کارو کردم چرا یادم انداختی 😥🤣

یه بارم یکی از فامیلامون تو جمع میخواست میوه بخوره بعد قاچ بزرگی برمیداره یهو میزاره دهنش میگه نه میتونستم بجوم نه میتونستم درش بیارم همینجوری مونده بود تو دهنم میگفت فکم درد گرفت تا من اونو بدم پایین😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱