2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی چطوری انار میخورید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 162 پست
وای یاد یه نفر افتادم داشت از خواص خوردن کیوی با پوست می‌گفت بعد حین توضیح فقط پوست رو خورد و یادش ر ...

واااای خدا😂😂😂

عیب نداره عوضش جای پر خاصیتش رو خورد😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میوه رو باید حتما خوردنخوری پوستت خراب میشه

مخصوصا سیب 

میوه رو به زور میخورم.روزی نیس که ما سرمیوه نخوردن من دعوا نکرده باشیم. از مزشون خوشم نمیاد ولی به زور پدر مادرم میخورم. میل میوه ندارم هیچوقت

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
مخصوصا سیب میوه رو به زور میخورم.روزی نیس که ما سرمیوه نخوردن من دعوا نکرده باشیم. از مزشون خوشم نمی ...

خب میتونید میوه های خوشمزه رو بخورید، همونا که دوست دارید بگید خانواده تهیه کنن، یا لیمو ترش همراه وعده غذایی،، و در نهایت قرص جوشان ویتامین سی

(البته ناگفته نماند خانمها هرچی کمتر بخورن جذاب ترن😄) 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
خب میتونید میوه های خوشمزه رو بخورید، همونا که دوست دارید بگید خانواده تهیه کنن، یا لیمو ترش همراه و ...

سیستم ایمنی بدنم پایین امده و با این حال بازم میوه نمیخورم. گربه از دیوار بالا میره من سرمامیخورم مثل همین الان

بچه هم نیستم که دستور بدن. میوه نخوره کسی تو خونه عواقب بدی داره

بخاطر مشکل معدم نمیتونم چیزای ترش بخورم. مثل نارنگی ابلیمو تند

به خوردن دارو کاهل هستم فقط بلدم دکتر برم داروهروفت یادم بیفته میخورم. 

لاغری زیاد خوب نیست ولی خب متعادل

سیستم ایمنی بدنم پایین امده و با این حال بازم میوه نمیخورم. گربه از دیوار بالا میره من سرمامیخورم مث ...

انشاالله که زودتر خوب شید

واسه امضاتون هم دعا کردم

شما هم همین دعارو واسه همه جوون‌ها داشته باشید

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
انشاالله که زودتر خوب شیدواسه امضاتون هم دعا کردمشما هم همین دعارو واسه همه جوون‌ها داشته باشید

ممنون

خیلی ممنون

چشم حتما