2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۳ تا بیشتر سزارین نمیکنن چهارمی رو طبیعی کردی یا سزارین‌وای وحشت کردم من مجردم از بچه دار شدن و شکم پاره شدن و زایمان  طبیعی می ترسم

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

من طبیعی زایدم ،طبیعی اگه ورزش مخصوص زایمان طبیعی انجام بدی و زایمان خوبی خواهی داشت ،بعدشم قرار نیس ...

حتی اگه ای وی اف کرده باشیم خطری نیس؟

راستش من دوتا قبلا سقط مکرر داشتم

ازطرفیم بواسیر دارم واقعا میترسم 

بزرگترین ترسمم اینه ک شبا شوهرم خونه نیس خودمم توشهرغریبم خواهرمادرندارم میگم اگه ی وقت درد زایمانم بگیره کی منومیرسونه بیمارستان اصن چجوری باید بفهمم درد زایمان یان 

بشدت استرس روز زایمان دارم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مبارک باشه 🥰 من بیمارستان چمران تهران زایمان کردم نمیدونم قبول کنن ،انشالا سالم بیاد بغلت 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
اگه میتونی برو تهران پیش دکتر لباف تا سزارین ششم هم انجام میده اصلا استرس نمیده..من خودم سزار ین چها ...

خودتون میخواستین یا خداخواسته بوده؟

میتونم بپرسم درامدتون چقده؟

قصدم فضولی نیست من برا دومی هی استرس دارم نمیدونم چکار کنم

میترسم از اقتصاد 

میخوام از شما ک تجربه دارید بپرسم ببینم کجای روزگارم شاید زیاد سخت میگیرم

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
حتی اگه ای وی اف کرده باشیم خطری نیس؟راستش من دوتا قبلا سقط مکرر داشتمازطرفیم بواسیر دارم واقعا میتر ...

اینو نمیدونم باید دکترت تصمیم بگیره . انشالله سالم و سلامت بغل میگیری . 

منم شهر غریبم نترس . درد زایمان مثل درد پریود ولی شدید تره با حس فشار تو کمر . میگیره و ول میکنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اینو نمیدونم باید دکترت تصمیم بگیره . انشالله سالم و سلامت بغل میگیری . منم شهر غریبم نترس . درد زای ...

ممنون گلم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یعنی چی؟مگه همیشه اینجوری نبود که اگه اولی سزارین بود بقیش هم سزارین میشد؟

قدیما اره ولی الان طبیعی میشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
گفتم که عزیزم ایشون هر چی سزا رین پنجم به بالا رو انجام میدن..خیلی هم مومن وموافق فرزند آوری هستن وخ ...

مخالف غربالگری هستن ؟؟؟؟ فقط یه احمق نفهم میتونه مخالف غربال باشه . میشه از لفظ مومن استفاده نکنی ؟ حالمون بهم خورد . آدم مومن بچه رو نمیاره تو زندگی ک سرتاسرش براش حسرت باشه . اول ب شرایط زندگیش نگاه میکنه

مخالف غربالگری هستن ؟؟؟؟ فقط یه احمق نفهم میتونه مخالف غربال باشه . میشه از لفظ مومن استفاده نکنی ؟ ...

البته بهتر بود میگفتم دل بخواهی هستش من خودم انجام دادم.بعضی دکترها اجبار میکنن

ایشون میگفت همین آزمایش  سفری برا کشورهای خارجی خوبه که درصد خطاشون پایین  هستش تو ایران میگفت به جرات میتونم بگم 40 درصد خطا داره..حالا خودت حساب کن چند تا بچه سالم الکی  کشته میشن

خودتون میخواستین یا خداخواسته بوده؟میتونم بپرسم درامدتون چقده؟قصدم فضولی نیست من برا دومی هی استرس د ...

برا من خدا خواسته بود ولی ته دلم بچه چهارم میخواستم به خاطر نگاه اطرافیان جرات ش رو نداشتم.

از لحاظ مالی خدا رو شکر مشکلی نداریم بچه هام تامین هستن..واینکه بگم بعد از تولد هر بچه به طور عجیبی گشایش زیادی تو رزق وروزیمون شده فقط باید اعتقاد داشته باشی اینو

2810