2777
2789
عنوان

بنظرتون تصمیم خوبیه در مورد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ساعت ؟ کدوم شهری اینجا همش ترافیکه دوساعت دو‌ سه تا سرویس بیشتر نمیشه رفت که

کرج 

اخه بچم ۸ ماهشه نمیتونم بیشتر از دو ساعت بذارم‌پیش مادرم بخاطر بیماری مادرم میترسم سختش بشه

خب اونم‌میذارم همزمان اجرا ولی معلوم نیست بشه یا نه یا اصلا وصولش چثدر طول بکشه حتما نیاز به کار دار ...

میدونم ولی همه جوانبشو بسنج مثلا میگی ماشین میخرم اونم پراید با ۱۵۰ تومن خوب مدلش پایینه ، فکر هزینه تعمیرگاه و .. هم باش 

بیشتر فکر کن راههای بهترپیدا کن

🤍🌱
اره اینم هست ممکنه خرج ماشین زیاد بشه نمیتونی بیشتر صبر کنی بچه بزرگتر بشه یه پولیم جمع کنی

هر روز دارم تحقیر میشم توی این زندگی تحملم تموم شده

و نمیخوام بچم صدای دعوا بشنوه کلا 

پول فکر نکنم جمع کنم ولی یه باغ دارم به اسم خودمه که میترسم شوهرم از سر لجبازی بره آسیب بزنه به اونجا

اخه یبار میخواستم بفروشم اونجا رو شوهرم اذیتم کرد اونجاها آشنا زیاد داره سپرده بود هر مشتری بره بپرونن

بنظرم بجای اسنپ سرویس مهد و مدرسه بردار

عزیزم بخاطر شرایط بچم و شرایط مادرم میخوام کاری باشه که ساعتش دست خودم باشه

شاید مثلا مادرم ساعت ۷ صبح حالش خوب نباشه بچه رو نگه داره من برم سر کار

شاید عصرا بتونه نگه داره فقط 

شاید بعضی روزا بره دکتر و....

اره در حد خوراک میشهفقط نمیدونم با مبلغ ۲۰۰ تومن میتونم پراید بخرم یا نهمیترسم استهلاک و هزینه های م ...

اره عزیزم میتونی  بخری

فقط اسنپ باید رانندگیت خیلی خوب باشه ،بتونی ازبین مکانیکی هایه مکانیک سالم پیداکنی برای تعمیرماشینت بتونی ازماشین هم سردربیاری وخدانکنه بفهمن شوهرنداری اینقدرموجودکثیف ریخته که نگو

بایدگرگ بشی واسه خودت

ولی کارنشدنداره میتونی

تحت سرپرستی بهزیستی هم بری یه هزینه ناچیزی بدن

یارانتم جداکن

مهرتم بگیر

الهی ربی ومن لی غیرک💖
هر روز دارم تحقیر میشم توی این زندگی تحملم تموم شدهو نمیخوام بچم صدای دعوا بشنوه کلا پول فکر نکنم جم ...

میدونم کسی از خوشی طلاق نمیگیرع منظورم این بود شرایطت بهتر بشه به سختی نیوفتی اما نگران نباش تصمیمتو بگیر و به خدا توکل کن انشالله موفق میشی 

هر روز دارم تحقیر میشم توی این زندگی تحملم تموم شدهو نمیخوام بچم صدای دعوا بشنوه کلا پول فکر نکنم جم ...

باغو نفروش فعلا بزاربمونه،اگه واقعا قصدت طلاقه فکرخوبی کردی واسه کار،بچت بزرگ میشه نگهداریش راحت ترمیشه مهدمیتونی بزاری کاربهترپیدامیکنی خدابزرگه

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

پس قبل جداشدنت چراغ خاموش عمل کن

همه کارهاتوبکن بعدجداشو

ولی امیدوارم آنچه خیروصلاحته خدابرات درست کنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810