2777
2789
عنوان

بنظرتون تصمیم خوبیه در مورد طلاق

840 بازدید | 50 پست

حساب کردم ۱۸۰ الی ۲۰۰ میلیون طلاهام میشه بفروشم یه پراید بخرم ( نمیدونم میشه یا نه) بچمو بردارم برم خونه مادرم و با پراید در روز ساعتی اسنپ کار کنم خرج خودمو دربیارم شدنیه؟ 

مادرم مریضه نمیتونم برم سرکار و بچمو مثلا ۴ ساعت به بالا بسپارم دستش برای همین اسنپو انتخاب کردم که هروقت لازم شد برم خونه پیش بچم

بجز مامانم هم کسی نیست نگهش داره

علت تصمیمم اعتیاد شوهرم و بددهنی و فحش های ناموسی به پدر مرحومم سر هر چیزی ، یواشکی وسایل شخصی منو به خانوادش دادن، کل اموالش رو به اسم پدرش زده ، خانواده شدیدا بی فرهنگ ، تبدیل شدن محل کارش به خانه ی فساد هرکسی زن میاره یا مواد میکشه اونجا و ...... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصمیم خوبیه خونه مادرت بمونی مادرت میتونه هزینه خوراکتونو بده؟بنظرم خوبه بچت یکم بزگتر شه میتونی شغل ...

اره در حد خوراک میشه

فقط نمیدونم با مبلغ ۲۰۰ تومن میتونم پراید بخرم یا نه

میترسم استهلاک و هزینه های ماشین بالا باشه نتونم تامین کنم

عزیزم در روز دو ساعت مگه چقد میشه؟! مهرتو بذار اجرا

خب اونم‌میذارم همزمان اجرا ولی معلوم نیست بشه یا نه یا اصلا وصولش چثدر طول بکشه حتما نیاز به کار دارم کاری که ساعتش دست خودم باشه آخه بچم ۸ ماهشه

کسایی که همسرشون اسنپ کار میکنه میشه بگید در روز ۲ ساعت کار کنم میشه فقط خرج بچه رو دربیارم؟ خودم چی ...

دو ساعت ؟ کدوم شهری 

اینجا همش ترافیکه 

دوساعت دو‌ سه تا سرویس بیشتر نمیشه رفت که 

اره در حد خوراک میشهفقط نمیدونم با مبلغ ۲۰۰ تومن میتونم پراید بخرم یا نهمیترسم استهلاک و هزینه های م ...

اره اینم هست ممکنه خرج ماشین زیاد بشه نمیتونی بیشتر صبر کنی بچه بزرگتر بشه یه پولیم جمع کنی

2810