2777
2789

خسته شدم از دستشششش

شوهرم هم دهن بینه خاک تو سرش کنم الهی🤕

فقط پی اوناس اونا براشون مهمه 

منم به این روال پیش بره طلاق میگیرم راحت تر با مامان جونش خوش بگذرونه😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تحمل مادر شوهرا اینقد سخت شده :(

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
عزیزم زندگی فقط زن وشوهر نیست بالاخره ی روز یکنواخت میشه نمیشه ک قیدشون وبزنه

من نمیگم قیدشون و بزنه میگم برا منم ارزش قائل شه 

مامان جونش هر چی فش میده نشینه عین بزغاله نگاش کنه

من نمیگم قیدشون و بزنه میگم برا منم ارزش قائل شه مامان جونش هر چی فش میده نشینه عین بزغاله نگاش کنه

ببین از قدیم مجرد متاهل ودرک نمیکنه متاهل بچه دارو عروس مادرشوهر و مادرشوهر عروس و همسرت پسر مامانشم هست اینکه حرف نمیزنه بی اهمیتیش ب شما نیست کسی ک ب مامانش بی احترامی کنه ب زنشم میکنه اگ دربرخوردبادیگران غریبه ها اینطورباشه حق باشماست