2777
2789

بنظر شما راسته؟؟شماها میخرین؟من تا حالا بندری درست نکردم ولی بیرون خوردم ،چطور درست میشه ؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

چرا امروز همه تو سایت هوس سوسیس کردن،؟؟

آره بابا بخر بخور 

چقدر حساسی 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گربه کجا بود بابااا یکی از فامیلامون خودش درست میکنه😑

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چرا امروز همه تو سایت هوس سوسیس کردن،؟؟آره بابا بخر بخور چقدر حساسی

همونو دیدم هوس کردم منم بخورم.هربار که میخریم انقد شوهرم حالمو بد میکنه زهرمارم میکنه ولی من دوس دارم🤕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مارک خوب بگیر ن نیست گربه

چه مارکی خوبه؟

گربه کجا بود بابااا یکی از فامیلامون خودش درست میکنه😑

کاش میشناختم خونگی میخریدم.میترسم حرف شوهرم واقعیت داشته باشه😶

منم از بس شوهرم گفته دیگه از مزه سوسیس خوشم نمیاد همش فکر میکنم بو میده واز آشغال گوشت درست شده یا گ ...

دقیقا منم ،هروقد مزشم خوب باشه بهم نمیچسبه 😕

کاش میشناختم خونگی میخریدم.میترسم حرف شوهرم واقعیت داشته باشه😶

اصن گوشت گربه قابل خوردن نیس بابا اینا همش چرته

برو بخر

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هایپرهای بزرگ، سوسیس دست ساز دارند، تهیه کنین. 

یا خیلی ها خونگی درست می‌کنند که میتونید بخرید. 

کاش گوشت گربه بود! 

تمام آشغالهای مرغ و گوشت قرمز و با کثیف ترین حالت ممکن میکند سوسیس! 

پر از کرم و انگل

تو رو خدا نخرید و نخورید... 

اصن گوشت گربه قابل خوردن نیس بابا اینا همش چرتهبرو بخر

این آشغال مرغ و تاج خروس و اینارو خودم کلیپشو دیدم ،حتی قسمتایی از پر مرغه وارد چرخ گوشت میشد 😷🤕😥

هایپرهای بزرگ، سوسیس دست ساز دارند، تهیه کنین. یا خیلی ها خونگی درست می‌کنند که میتونید بخرید. کاش گ ...

آره قبلا شوهرم یه کلیپ نشونم داد یه کم ازش رو گذاشتن زیر زره بین ،کرما هی وول میخوردن و زنده بودن کاملا😷😫😵‍💫

آره قبلا شوهرم یه کلیپ نشونم داد یه کم ازش رو گذاشتن زیر زره بین ،کرما هی وول میخوردن و زنده بودن کا ...

حالا شما فیلمش رو دیدین

داداش من واقعیش رو دیده

تمامِ آشغال مرغ و گوشت، توی یه شرایطِ کاملا غیر بهداشتی، رفته تو کارخونه

تو رو خدا به سلامتی تون اهمیت بدین💚