2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 104 پست
اره عزیزم منم حرف شمارو واقعا قبول دارم اگه میخوای بچه یه جایی برسه یه کاره بشه باید پیگیر باشی گذشت ...

خیلی کار خوبی کردی نتیجه ش و هم داری میبینی انشا الله بهترین جایگاه میرسه و خستگیت در میاد با دیدنش

کلا به نظرم سخت ترین قسمت بچه داری همین آموزش و تحصیله اگه برنامه نداشته باشی بچه کلا عقب میوفته چه ...

خب من بابرنامه جلو میرم میگم اومدی غذاتو بخور اینقدر استراحت کن من تکالیفتو نمیدونم که خودت میدونی پاشو نوشتنی هاتو بنویس اشکال داشتی بگو بهم کمکت کنم بعد خوندنی ها بعدش حل کردنی هارو باکمک هم انجام میدیم بین تکالیفش هم میگم اینقدر استراحت کن یچیزی میدم بخوره اما دقیقا مشکل همینه که تا من نگم اصلااا سمت درساش نمیره 

دیروز هزار بار گفتم مشق داری گفت نه شب موقع خواب گف مشق دارم منم گفتم بشین بنویس دیدم اصلاااا بخودش نگرف انگار من باید بنویسم صبح پاشد همونجوری رف خب چیکارکنم 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید یه جورایی خودت وقف آینده بچه کنی تا به اونجایی که باید برسه نسل الان برعکس نسل ما خود جوش کاری ...

ببین بخدااا اونقدر تکالیفشو بهش یاداوری میکنم سردرد میگیرم اعصابم بهم میریزه جقدر بگم بنویس بخون اخه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
2805
من سر دیکته اول توجه نکردم جدی نگرفتم رفت با 7تا غلط بعد نشستم باهاش تمرین کردم دیکته گفتم غلطاشد گر ...

نه من تو هر سه تا املاشم خیلی باهاش تمرین کردم دیروز توخونه خیلی عالی و بدون غلط نوشت امروز همون درسو با چن تا غلط خراب کرده

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
ببین بخدااا اونقدر تکالیفشو بهش یاداوری میکنم سردرد میگیرم اعصابم بهم میریزه جقدر بگم بنویس بخون اخه

شما خودت هم فشار روت هست بخاطر فوت همسرت ....کمی مسلط باش دیدی که همین تاپیک خیلی ها شبیه شما بودن تنها نیستی

اصلا بهش نگو بنویس. یه بار که معلم دعواش کرد خودش یاد میگیره. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دختر منم دومه،دقیقا مثل دختر شماست،به کارهای دیگه فوق العاده زرنگ و باهوشه ولی برای درس متکی به من،د ...

اره دقیقا همینطوره اخه مشکلی نیس باهاش کار میکنم تمرین میکنیم باهم میخونیم اما میره تو کلاس به همه ازمون و املاهاش گند میزنه میاد

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
سوالات و جوابها رو زود یاد میگیره؟دختر من ۱۰ تا سوال علوم رو ۳ ساعت باهاش کار کردم دست و پا شکسته یا ...

اره دختر منم همینه 

دوستاش هرچی حرف میزنن و جبکار میکنن و واو بع واو میگه اما درساشو یادش نمیمونه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
ببین بچه های بیش فعال خیلی باهوش هستند من پسرم خیلی اذیت می کرد معلم همش می گفت اصلا تو کلاس یه جا ن ...

منم میخوام برم پیش روانشناس حداقل بهم مشاوره لده تو درساش چیکارکنم 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
اره دختر منم همینه دوستاش هرچی حرف میزنن و جبکار میکنن و واو بع واو میگه اما درساشو یادش نمیمونه

هوش به بازی ان،من روانشناس بردمش،گفت گیراییش خوبه،منتهی هنوز نمیتونه تو درسش از ذهن بالاش استفاده کنه،تمرین تمرین و تکرار و تکرار

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
2810