2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 104 پست
بچهای خواهرم هنینجور بودن از چهارم پنجم دیگه خودشون خوندن و خواهرم گفت دیگه بالا سرشون نیستم فقط کار ...

بخدا بچه های فامیلامونو میبینم کیف میکنم اصلا خود همکلاسیای دخترم اونقدر زرنگن بجای خونواده هاشون من ذوق میکنم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس شما هم معلم پارسال هم معلم امسال دخترم میگن نباید بشینی بالاسرش اره باید باهاش کارکنی اشکالاتش ...

ببین بالا سرش که مثلا معلم هر روز کاربرگ میده ریاضی باید بنویسیم تو دفتر بچه ها حل کنن 

مثال سوال چنتا ده رقمی و چندتا یک رقمی رو باید جمع کنه در انتها با عدد آخر کم کنه 

خوب اولش یه نمونه توضیح میدم بعدیارو بتونه حل کنه 

حتی معلمشم تو جلسه گفت مادرا در پایان خواهشا یه نگا به دفتر مشق بندازید دانش آموز دفتر و آورده همه رو غلط حل کرده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2805
نه من تو هر سه تا املاشم خیلی باهاش تمرین کردم دیروز توخونه خیلی عالی و بدون غلط نوشت امروز همون درس ...

دختر من فهمیدم زمانی میره عالی میگیره که خیلی باهاش تمرین بشه 

بقول شما منم دانش آموزانی رو میبینم که خود کفان یا با یه بار گفتن تو همون کلاس یاد می‌گیرند 

ولی دختر من همش نیاز به تمرین و تکرار داره تا عالی بگیره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

پسر منم دومه.کلاس اول خیلی بهتر بود.تکالیفش رو مینوشت.املاهاش همه بدون غلط بود

امسال هنوز املا بدون غلط نداشته.سر تکالیفش هزار بار میگم که بشینه بنویسه.همش دنبال بازی کردنه

آخرشم که میشینه بنویسه همش غر میزنه،گریه میکنه و...

اصلا امسال ازش راضی نیستم

به شاهکار جدیدم داره،خیلی دروغ میگه

اصلا به آدم دیگه شده

خیلی مهربون و حرف گوش من و مودب بود.نمیدونم چش شده

محیط خونه آروم باشه 

شما حودت روزی نیم ساعت کتاب جلوی چشمش بخون

شبا براش کتاب قصه بخون و بهش بگو برات بخونه 

ساعت برای تکالیفش بگذار ساعت مثلا ۵ تا ۵.۴۵، ۶ تا ۶‌‌‌.۴۵ و...

تو اون بازه نوشت نوشت ننوشت دفتر کتابشو جمع کن خودشم کشت دیگه بهش نده 

ساعت خواب و استراحت و غذا مشخص داشته باشه 

هر روز هم استراحت کنه هم درس بخونه

روی دیوار جلوی چشم همه یا برگه بزار بنویس ستاره های (اسمش) 

به ازای هر کار خوبی که میکنه ستاره بده

مثلا اگر مشق نوشت ستاره قرمز

اگر تو کارهای خونه کمکت کرد ستاره آبی 

بعد بگو اگر ستاره های قرمز برسه به ۳۰ تا مثلا فلان کار میکنیم یه عروسکی که دوست داره بخر یا شهربازی یا هرچی 

و اصلا کنارش نشین 

دو بار بهش بگو انجام داد داد نداد دیگه خودش میدونه معلمش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
زندگی و سخت نمی گیرم از هر 5 تا بچه یکیشون بیش فعالی داره اینا اگه درمان نشن بزرگ تر بشن خیلی مشکل د ...

😐😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من جاي شما بودم حتما يه مشاوره ميرفتم .نه كه فك كني مشكل رواني داره ها . جنس بچمون رو بايد بشناسيم . ...

نه عزیزم روانی چیه خودمم مدتیه تو فکرمه برم پبش مشاوره 

ممنون که نظرتو گفتی و راهنماییم کردی

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
اینجوری که شما میگید روشتون رو تغییر بدیداول روخوانی درس تاکید بر کلمه ها چجوری نوشته شدهمشق رو به ص ...

باور کن بخدااا همه این روشایی که میگینو امتحان کردم بخدا هرراهی بگی رفتم جواب نمیده فقط مونده ببرمش مشاوره ببینم کجای کار اشتباهه چیکارباید بکنم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
2810