2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 104 پست
اینا همش از بیش فعالی یا ADHDبهش میگن کمبود توجه و تمرکز ببر روانشناس ازش تست بگیره

بیش فعالی چیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا انقد زندگی رو سخت میکنید شماها 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمرکز داره تو درساش تو کلاس می شینه گوش میده شاید تمرکز نداره که نمی تونه بشینه بنویسه

خیلی باهوشه اما دل به درساش نمیده همش بازیگوشی میکنه من خودم وقتی یه تمرینیو باهاش کارمیکنم همش بازیگوشی میکنه حواسش اینور اونوره

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
2805

من سر دیکته اول توجه نکردم جدی نگرفتم رفت با 7تا غلط 

بعد نشستم باهاش تمرین کردم دیکته گفتم غلطاشد گرفتم اینبار خیلی عالی و کارت امتیاز گرفته

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
منم همینمدومه...بالاسرش میشینم بهش میگم تا بنویسهوسطاشم یدفعه غیب میشه

اینجوری نمیشه که الان بچس میشینیم بالاسرش میگیم بنویس یکم بزرگتر شد باید چیکارکنیم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
خیلی باهوشه اما دل به درساش نمیده همش بازیگوشی میکنه من خودم وقتی یه تمرینیو باهاش کارمیکنم همش بازی ...

دختر منم دومه،دقیقا مثل دختر شماست،به کارهای دیگه فوق العاده زرنگ و باهوشه ولی برای درس متکی به من،دختر بزرگم از دوم مستقل شد،خودش انجام می‌داد کامل ولی این یکی دخترم حالا حالا ها کار داره تا مستقل شه،تک تک تمرینها رو خودم باید باهاش باشم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
اگر از اول شل بگیری دیگه مسیولیت پذیر نمیشه

ینی چی شل بگیری؟! 

اینجوری هم همه جا دنبالش بری بدتره که 

اینجوری که اصلا مسئولیت پذیر نمیشه 

همیشه با خودش میگه مامانم هست اون انجامش میده 

دوم دبستان مگه چقد ممکنه درس داشته باشه 

اینجور بخواید بهش سخت بگیرید 

شاید تو کلاس همه چیو متوجه میشه 

من خودم تا پنجم دبستان اصلا درس نخوندم 

چون تو کلاس همه رو متوجه میشدم کسیم کاری به کارم نداشت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اینجوری نمیشه که الان بچس میشینیم بالاسرش میگیم بنویس یکم بزرگتر شد باید چیکارکنیم

سوالات و جوابها رو زود یاد میگیره؟

دختر من ۱۰ تا سوال علوم رو ۳ ساعت باهاش کار کردم دست و پا شکسته یاد گرفت،ولی ازش بپرس فلانی تو مهمونی دوماه پیش چی پوشید با جزئیات کامل میگه😅

حداقل نگران نیستم بی‌دقت نیست

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
بزرگ بشه درست میشه

باباش فوت شده منم فقط این یدونه بچه رو دارم هرکاری ازدستم بربیاد براش انجام میدم امیدم به ایندشه اما روز به روز ناامیدم میکنه خیلی سربه هواس دیوونه شدم بخدا😭

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
خیلی باهوشه اما دل به درساش نمیده همش بازیگوشی میکنه من خودم وقتی یه تمرینیو باهاش کارمیکنم همش بازی ...

ببین بچه های بیش فعال خیلی باهوش هستند 

من پسرم خیلی اذیت می کرد معلم همش می گفت اصلا تو کلاس یه جا نمیشینه 

امسال اتفاقی بردم پیش روانپزشک گفت بچه ات بیش فعاله 

الان دارو می خوره خیلی خیلی خوب شده 

بخدا الان دبستان خیلی درس داره

همین دوم دبستان هر درس علوم حدود ۳۰سوال میشه

ریاضی واقعا مباحث زیاد

نگارش بماند

جمله نویسی

قرآن روخوانی

هدیه ها 

املا هر درس زیاد

برای یادگیری تکرار زیادم میخواد

بچهای خواهرم هنینجور بودن از چهارم پنجم دیگه خودشون خوندن و خواهرم گفت دیگه بالا سرشون نیستم فقط کارنامشون همیشه خوبه

ولی پسر خواهرشوهرم امسال ششمه ولی همچنان میگه باید بالا سرش بشینم ک بخونه وگرنه از زیرش درمیره

سال اول دوم سوم طبیعیه نگران نباش.چون کوچیکن و بازیگوش...کم کم عقلشون برسه خودشون میخونن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من دخترم پارسال اول بود دختر کوچیکم بدنیا اومد اصلا وقت نمیکردم باهاش کار کنم

ماشاله خودساخته بار اومد

ولی پسرم پنجمه از اول نشستم پاش

الانم من نباشه عمراااا تنهایی بنویسه

می نویسه ها ولی شربه پا میکنه توم بیا

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810