2777
2789
عنوان

اونایی ک میگرن دارن بیان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 31 پست
من از بچگی و سن خیلی پایین بطور ارثی داشتم واقعا میفهمم چی میگی..... وقتی حس میکنی میخواد شروع بشه ق ...

دقیقا الکی به خاطر پول این دکتر های سنتی میگن می تونیم میگرن رو درمان کنیم . کلا میگرن درمان نداره

دقیقا الکی به خاطر پول این دکتر های سنتی میگن می تونیم میگرن رو درمان کنیم . کلا میگرن درمان نداره

هییییچ درمانی نداره فقط میتونی عواملی که باعث بوجود اومدن و تشدید میگرنت میشن رو شناسایی کنی و کنترل کنی مثلا چه غذاهایی بخوری تاثیر داره یا اگه استرس و فشار عصبی بهت وارد بشه یهو دردت بگیره و همچین چیزایی رو باید خودت قلقش بیاد دستت دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی منیزیم و ویتامینای خانواده bراداره هرروز بخور مث پودربادوم تو اب جوش،تخمه کدو،تخمه افتابکردونم خوبه ولی خب چون نمک داره کم بخور .خرما مخصوصا خاصویی عالیه ولی مواظب قندباش .پودر سنجدوعسل تواب جوش البته شیرم میشه من با اب جوش میتونم .میوه ها اکثرا عالین من میوه های تابستون مث هندونه گرمک خربزه جانان ملون طالبی شلیل هلو هرروز چیزایی بخور ک ویتامین ب داره قرص ویتامین میگن سرخود ضررداره .عناب هم شب به شب بخور صبح ی چاک بزن بش بریز تواب بذار یخچال حدودا پنج شش تا خواب اور و ملین هم هست اینارم درنظربگیر.منم سالهاست میگرن دارم و فقط اینا کمکم کرد قرص اثرنداشت روم واینکه قرص هم زیادیش بده مخصوصا واسه معده 

هرچی منیزیم و ویتامینای خانواده bراداره هرروز بخور مث پودربادوم تو اب جوش،تخمه کدو،تخمه افتابکردونم ...

عزیزم من مکمل منیزیوم و ویتامین ب  ترکیبی خریدم دارم‌میخورم 

ین میگی این قرص‌واقعا اثر میذاره ؟

خدا از زبونت بشنوه 

شما بهتر شدی 

چرا دکتر نمیری؟منم میکرن دارم برو متخصص مغز و اعصاب دارو میده راحت میشی. من الان امی تریپتیلین ۱۰ می ...

گلم دقیقا همین قرص رو بهم داد یه ماه خوردم اصلا اثر نداشت روم

الان دارم نورتریپتلین ۱۰ میخورم

من ۲۰ ساله میگرن دارم هر روز سردرد دارم سوماتریپتان ۱۰۰ می خورم و نوافن باه هم دکتر به من هم گفت زیا ...

الهی خدا شفاتون بده 

دکترم گفت ورزش هوازی مرتب داشته باشم بعد ۳ سال خلاص میشم ازش 

شماهم انجام بدید 

مسکن دائمی میکنه خوب نیست 

میدونم درد داری ولی خوب نیست 

عزیزم من مکمل منیزیوم و ویتامین ب ترکیبی خریدم دارم‌میخورم ین میگی این قرص‌واقعا اثر میذاره ؟خدا از ...

بله عزیزم بهترشدم اما من ی دوره قرص بیشترنخوردم میترسم ازقرص میگم خوراکی بهتره .میوه هم خیلی خوبه هرروز بخور ن زیاد چون واسه قندبده وقبل خوابم واسه کبد بده اما میوه اگه هرروز بخوری و از خوردن خوراکی کارخونه ای و فست فود وکاکائو و نوشابه وغذای کنسرویم اجتناب کنی خیلی بهترمیشی واینکه هرچی استرس بیشتر باشه هم بدتره .ایشالله بهتر میشی 

استارتر من دوسه سال داروهای متخصص مغز و اعصاب خوردم ولی از یه جا خوب میکنه از ده جا میزنه داغون میکنه

الان ۷ ماهه راحت شدم منی که در هفته چنددد بار درد میگرن میومد سراغم از عید به اینور دوبار برام این اتفاق افتاده

فقط و فقط با طب سوزنی

یعنی عالی و محشر بود

من خیلی ناامید بودم طب سوزنی هیلی کمکم کرد انگار معجزه بود فقط زود پیگیر شو نذار بمونه کهنه بشه

دکارم گفت مسکن به هیچ عنوان نخور گفت مزمن و دائمی میشه

سلام من17 ساله که میگرن دارم، بعضی وقتا اینقد شدید میشه که معذرت میخوام حالت تهوع و استفراغ میگیرم، جوری که کل بدنم بی حس میشه. ولی ۵ساله که فهمیدم دست خودمه واگه رعایت کنم اصلا سردرد نمیشم.

صبح به محض بیدار شدن صبحانه تونو کامل وسیر میل کنید،من بدترین سردردا رو زمانی میگیرم (در حدمرگ) که احساس گرسنگی شدید داشته باشم، یعنی منظورم اینه که همیشه به محض احساس گرسنگی غذاتونو میل کنید.(مخصوصا صبحانه) غذاهایی مثل نیمرو حتما با یه چیز شیرین مثل مربا میل شود.عطر واسپری که بوی تند دارن استفاده نکنید.به گوشی زیاد نگاه نکنید،با گوشی زیاد صحبت نکنید موقع صحبت یا با هندزفری یا رو اسپیکر باشه.پنیر ولبنیات و ترشیجات زیاد مصرف نشه. هروقت سردرد شدین نعنا با یه کم نبات بجوشونید بخورید، دمنوش چای سبز وزنجبیل هم خیلی عالیه.یه نقطه وسط دو ابرو هست با انگشتان محکم فشار بدید. نوک انگشتان دستاتونو محکم فشار بدید به خون‌رسانی به مغز خیلی کمک میشه. رو شکم بخوابید و از یه نفر بخواید که با پا(ایستاده) رو کف پاها تون فشار بیاره مخصوصا انگشت شصت پاتونو فشاربده. موقع سردرد شدید قرص آکسار(آ.اس.آ) هم خیلی خوبه و اگر موقع سردرد حلوا ارده رو پنیر میل کنید فشارو تعدیل می‌کنه و احساس کاهش سردرد دارید.ماساژ معده بدین صورت که به پشت بخوابید و از سمت بالا به پایین محکم معده تونو بمالید. امیدوارم تجارب بنده مفید باشه.🙏🌹  

گلم دقیقا همین قرص رو بهم داد یه ماه خوردم اصلا اثر نداشت رومالان دارم نورتریپتلین ۱۰ میخورم

قبلا بهم وراپامیل ۴۰ داده بود خیلی خوب بود بهتر شده بودم . اونم امتحان کن 

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃