2777
2789
عنوان

اونایی ک میگرن دارن بیان😭

382 بازدید | 31 پست

چی مصرف میکنید دارو 

؟

وقتایی ک سردرد میشیدموقع حمله، چی مصرف میکنید ک تجربه کردید بهتر شدین باهاش ؟

طب سنتی یا گیاهی امتحان کردید ؟ 

انگبین چطور ؟

لطفا هر کی از چیزی نتیجه گرفته بگه بقیه هم استفاده کنیم 

ینی دیگه هیچوقت مثل قبلا خوب نمیشم ؟؟؟؟؟😭

خیلی بده ک اطرافیان درک نمیکنن چ فشار روته 

و اصلا رعایت نمیکنن 

من خیلی به صدا حساس شدم حتی صدای چکه آب دیوونم میکنه😢

چطور یهو بعد ۳۰ سال  همچین دردی گرفتم ؟؟؟

چیکار کنم چی بخورم ک دائمی خوب شم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکارم گفت مسکن به هیچ عنوان نخور گفت مزمن و دائمی میشه

آب خیلی زیاد بخور، مکمل منیزیم هم خوبه. ویتامین ب۲ هم متخصص مغز و اعصاب برای من تجویز کرد، روزی یک یا دو تا اونو به نظرم خیلی عالی بوده و هم شدت سردردمو کم کرده هم تعداد حمله ها رو. مسکن هم من سوماتریپیتان ۵۰ میخورم.

برو سرم شستشو بخر بریز تودماغ بشور فین کن.روزی دوبار انجام بده چرکا بیا بیرون.بخورتخم گشنیز انجام بد ...

میگرن داره

سینوزیت نداره!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من از بچگی و سن خیلی پایین بطور ارثی داشتم واقعا میفهمم چی میگی..... وقتی حس میکنی میخواد شروع بشه قرص پرانول بخور یکی صبح یکی عصر توی دوره‌ی سر دردت.....و فقط توی تاریکی و سکوت بخواب چشماتو ببند اگر روز بود هم چشماتو با روسری ببند که تاریک بشه....به هیچ وجه به گوشی نگاه نکن..........بنظر من این درمانهای سنتی بی فایده هستن درمان قطعی هم که نداره...طبق تجربه ۲۶ ساله ام، هروقت حس‌کردی دردش میخواد شروع بشه باید قرص بخوری..من خودم از پرانول خیلی راضی ام و درکنارش مسکن های دیگه 

دکارم گفت مسکن به هیچ عنوان نخور گفت مزمن و دائمی میشه

من ۲۰ ساله میگرن دارم هر روز سردرد دارم سوماتریپتان ۱۰۰ می خورم و نوافن باه هم دکتر به من هم گفت زیاد مسکن نخور ولی کسی که هر روز سردرد نداشته باشه نمی تونه من رو درک کنه وقتی اینقدر سرم درد می کنه که از کار و زندگی می افتم و درد میکشم مسکن که سهله زهر هم می خورم و فقط تنها چیزی که می خوام اون لحظه اینه که این درد لعنتی تموم بشه . شما هم در خوراکی های که می خوری دقت کن هر چیزی نخور پنیر میوه به خصوص مرکبات و نوشابه فست فود و شکلات و ترشیجات نخور توی نت سرچ کن ببین چه چیزهای بده نخور شب به موقع بخواب و در طول روز هم نخواب صبح هم زباد نخواب زود بیدار شو