2777
2789

نمیدونم واقعا چی درست کنم 

سرماخوردم اصلا حال ندارم براخودم سوپ گذاشتم 

ناهارم انقد حالم بد بود شوهرم اومد نیمرو درست کرد خورد 

چندروز پلو‌نداشتیم ولی میکم فردا ظهر درست کنم دیگ امشب درست نکنم واقعا هیچی ب ذهنم نمیرسه که غذای خوبی باشه دوسه روز حال نداشتم درست کنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پاستا الفردو _ پلو با تن ماهی _ اینا راحتن

میگه سرما خوردم حال سوپ درست کردنم نداره میگی الفردو😐بعد اصن الفردو کجاش راحته

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

اگه حال نداری درست نکن قرار نیست همیشه آشپزی کنی

از بیرون سفارش بده 

داروهاتو بخور استراحت کن

فردا برای ناهار اگه تونستی درست کن یه چیزی مثلا پلوتن راحته یا ماکارونی 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
نودل سوپ آماده

سوپ براخودم درست کردم 

برا پسرم و شوهرم میخوام ی چی دیگ‌بپزم 

طفلکا دوروزه ب خاطر من غذا درستی نهوردن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سوپ براخودم درست کردم برا پسرم و شوهرم میخوام ی چی دیگ‌بپزم طفلکا دوروزه ب خاطر من غذا درستی نهوردن

یه مرغ بخرین شوهرت جوجه کباب درست کنه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اگه حال نداری درست نکن قرار نیست همیشه آشپزی کنیاز بیرون سفارش بده داروهاتو بخور استراحت کنفردا برای ...

دوروز قبل شام خریدم 

از دیروزم سوپ میخوریم و‌عدسی

امروز نیمرو‌دیگ‌واقعا کناه بچم 

شوهرمم همینطور

براخودم سود درست کردم برااونا نیمدونم چی‌بذارک

سوپ براخودم درست کردم برا پسرم و شوهرم میخوام ی چی دیگ‌بپزم طفلکا دوروزه ب خاطر من غذا درستی نهوردن

کباب تابه ای 

مرغ 

ناگت 

اون چیزی کِ خدا برای تُ کنار گذاشته، سهم هیچکسی نمیشه 🧡
2810