2777
2789

قضیه اش اینه یکی سر داداشمو کلاه گذاشت و پولاشو برد 

داداشمم ورشکسته شده کل فامیل هم میدونن ، امروز اومدن پلیسا بردن چون بدهی داشت به یکی و اونم شکایت کرد 

ولی مامانم همش گریه میکنه میگه جواب فامیلو چی بدم ابرومون رفت و اینا 

کاری هم نمیتونیم بکنیم چون نه اونقدری پول داریم بدیم مگر اینکه طرف دزده رو بگیرنش و پول مارو بده 

سند و اینا هم بابام نمیزاره میگه میترسم بیاد بیروون و فرار کنه پای خونه گیر بشه کلا پدرم خیلیی ترسوئه 

هرچیم به مامانم میگم بدهیه خب ابرو چیه اخه این چیزا تو این زمان طبیعیه  دزدی نکرده که قتل نکرده که بدهیه خب 

چی بگم اروم شه اعصابم خورد شد تو خونه 

اولا این مشکل همین الان برای خیلی ها پیش اومده 

خیلی از دوستان بازاری من بخاطر چک ها و برگشت خوردن جلب شدن یه سری سند گذاشتن یه سری هم رفتن زندان 

همه هم ادم حسابی و درست بودن 

شرایط اقتصادی و بازار خیلی خرابه 

چک پشت چک داره برگشت میخوره تقصیر هیچ کسم نیست اقتصاد خرابه و پول دست کسی نیست 

به امید خدا مشکل حل میشه و میاد بیرون 

ابرو کسی نرفته چون از برادر شما بزرگتر درگیر این مسئله هستن الان 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

خدا را بحق امام‌حسین وحضرت فاطمه قسم میدهم موقع اذان مشکل همه بدهکاران حل بشه بتونند بدهی هاشون بدهند هرکه این پست میخونه یک صلوات برای حل مشکل این هموطن آبرومند بفرسته

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید