2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست

من پسرمو بااینکه از لحاظ مالی مشکلی نداریم گذاشتم دولتی چون باید یاد بگیره از الان باهرآدمی راه بیاد مدرسه غیر دولتی خیلی زیاد نیست هزینه اش اما خیلی بادل بچه ها راه میان که مشتریهاشونو ازدست ندن

به نظر من تک تک کسایی که تو غیر انتفاعی خوندن آخر به هیچ جا نمیرسن. دیدم کسی رو که تو غیرانتفاعی میخ ...

پسر جاریم غیرانتفاعی خوند پزشکی اورد پسر خواهرشوهرم تیزهوشان بود دانشگاه ازاد رف این تفکر غلطیه غیر انتفاعی نمره میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دولتی ۱ و دو بگیر هم داریم از طرفی معدل ۲۰ و ۱۹ هم کم نداریم.ولی تو غیر انتفاعی غیر ممکنه کسی مر ...

نه بابا بخدا دوست دخترم دو سال پیش مردود شد حتی شهریور 

من پاستوریزه بودن رو دوست ندارم همه چیز درس نیست ما قراره با رفتارمون با چیزای دیگه زندگی کنیم درس ی بهش کوچیکه تحصیلات ی بخش کوچیکه 

وای لباسم خاکی شد وای کفشم کثیف شد این رفتار غیرانتفاعی ها بود یا قهرای مسخرشون با هم 

دختر باید باد بگیره چجوری مستقل بشه من اگه ی تصمیم خوب گرفته باشم اونم فرستادن دخترم مدرسه دولتی توی ۱۵سالگیش هس 

من فقط دو سال غیرانتفاعی خوندم که بدترین سالام بودن 

بقیه اش دولتی بود که بهترین مدرسه ها بودن 

هر دولتی بچه هاتون نزارین تحقیق کنین 

من هر دوره تحصیلی ام که دولتی میخوندم مدرسه ام جز  بهترین مدرسه ها بود چه از لحاظ سواد اخلاقی و...

من هیچ همکلاسی یا هم مدرسه ای نداشتم‌که خانواده لات یا معتاد داشته باشه 

و برگردم عقبم بازم دلم میخواد همون مدارس درس بخونم 

بچه بی ادبم نمیشه من بدترین فحشی که اون موقع میدیدم میگفتن بیشعور و کثافت بود

الانم خودم جز این دو تا فحش دیگه ای بلد نیستم😅

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
افرین دقیقا منظورم اینه توی دولتی با بچه قصاب و نونوا و نجار و حتی پولدار همکلاس میشی شخصیت های مختل ...

تو مدارس غیردولتی هم تقریبا همه جور بچه ای هست 

تنها فرقش اینه که تعداد کمه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
اینا همه حرفهپسر من دو سال دولتی اونم بهترین دولتی شهرمون رفتهم خودش استرسی شد هم من ناراحتی اعصاب گ ...

فردا که وارد جامعه شد کسب و کار راه انداخت اون موقع میخواد چیکار کنه/

پسر جاریم غیرانتفاعی خوند پزشکی اورد پسر خواهرشوهرم تیزهوشان بود دانشگاه ازاد رف این تفکر غلطیه غیر ...

مامان منم اینجوری میگف هزینش زیاد بود من نمونم غیر انتفاعی🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

استارتر کاملا درست میگه مدارس غیر انتفاعی فقط یه ظاهر مرتب و اتوکشیده دارن وگرنه عمق فاجعه توی مداس غیر دولتی بیشتر هم هست ولی متأسفانه هر وقت این حرفو میزنم از همه توهین میشنوم

افرین دقیقا منظورم اینه توی دولتی با بچه قصاب و نونوا و نجار و حتی پولدار همکلاس میشی شخصیت های مختل ...

بذار من توضیح بدم شاید درک‌کردی

تو شهر من همه بچه هاشونو از دولتی کشیدن بیرون، تنها بچه هایی موندن که والدین بی اهمیتی دارن.

دیگه اون دولتی که شما میگی همه مدل آدم توشه وجود نداره.

از خدامه دولتی مثل قدیما باشه همه بچه ها همه مدل همه سطح اونجا باشن بچه منم اونجا باشه اتفاقا بهتین حالتشه. 

اما دولتیه الان نه! دولتی دیگه همه مدل بچه و همه سطح بچه نداره فقط و فقط سطح پایین

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

منم حرف شماهایی که میگین بچه "در هر صورت " بعدا وارد اجتماع میشه رو نمی فهمم ! واقعا فرق کودک و بزرگسال رو متوجا نیستید ؟ توهین و تحقیر شدن یا همنشینی با دوستانی که رفتارهای پرخطر دارن ، برای کودک و بزرگسال یکیه ؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
به نظر من تک تک کسایی که تو غیر انتفاعی خوندن آخر به هیچ جا نمیرسن. دیدم کسی رو که تو غیرانتفاعی میخ ...

چه حرفا چه تو دولتی چه غیردولتی بچه های گوناگون داره بستگی به تلاش خود شخص و پشتکار خانواده داره

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

عزیزم تو فکر کردی بچه های غیرانتفاعی مادر پدراشون دکترن 

خیلی هااااشون ادمایی هستن ک شهریه رو بزور میدن فقط بخاطر طرز فکر اشتباه ک فک میکنن خوبه اونجا

من فقط دو سال غیرانتفاعی خوندم که بدترین سالام بودن بقیه اش دولتی بود که بهترین مدرسه ها بودن هر دول ...

دقیقا‌.از طرفی هر غیرانتفاعی بد نیست.ولی خوب هاش خیلی خیلی هزینه میخوان.مدرسه دولتی داریم که معدل پایین ۱۹ قبول نمیکنه‌.اون مدرسه به درد میخوره چون روی درس بچه تمرکز میکنه.نه روی پول پدر مادر بچه.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
2810