2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
نه نمره نمیدن خداییمنکه نمره ندیدم حتی دخترم یبار فارسی رو ۱۲شد🤣🤣

توی دولتی ۱ و دو بگیر هم داریم از طرفی معدل ۲۰ و ۱۹ هم کم نداریم.ولی تو غیر انتفاعی غیر ممکنه کسی مردود شه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
اصلا بی ادب هم باشن بچه خودش باید تربیت بشه مثلا فحش یاد نگیره بعدا یاد نمیگیره؟ تو غیر انتفاقی همه ...

اگه اینجوره من دخترمو بندازم توی اتاق کسی نزدیکش نشه چیزی بادش نده من ب دخترم گفتم شما توی سنی هستین ک با دوستات جایی برین کافه پاساژ یا سینما البته با اطلللاع مادراتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم معلماش بهترن فقط ، خودم غیرانتفاعی درس خوندم ولی بیشتر برای محیط و دوستای دخترم نگرانم که خب تو دولتی بیشترن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

حالا چ اصراری داری بگی غیرانتفاقی ؟چندبارم نوشتی پس اشتباه تایپ نیستش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من بعد از نه سال غیرانتفاعی رفتن دخترم رو فرستادم دولتی بچه های غیرانتفاعی اصلا لوس بار اومدن دوتا د ...

افرین دقیقا منظورم اینه توی دولتی با بچه قصاب و نونوا و نجار و حتی پولدار همکلاس میشی شخصیت های مختلف میبینی اصلا یاد میگیری خیلی چیزا ازشون. خاطره های بهتری میسازی

مدرسه دولتی نزدیک منزلمون رفتم ببینم چجوریه دیدم ۵ تا دانش اموز دم درش وایسادن به شوخی به هم فحش ماد ...

آره

من خودم از پایه اول تا سوم دبیرستان بکوب شاهد خوندم و خواهرم تا راهنمایی شاهد خوند و گفت نمیتونم جو سختگیر درسی و چادر رو تحمل کنم رفت مدرسه دولتی محله مون خیلی لات بار اومده

واقعا از یجایی به بعد محیط دوستاته تربیتتو شکل میده و از عهده خانواده خارجه

شاهد هم از لحاظ فرهنگی بالاس هم تحصیلی و اینکه کمتر قشری میتونه امتیاز بیاره خیلی لارج تر از غیرانتفافی بود و اغلب قشر مرفه جامعه و هرکدوم خانواده ها تو یه حیطه آبرومندانه مشغول بودن یه تعداد پول میدادن که فقط بچه هاشون شاهدی بشه درحالیکه تایپ خانوادگی خودشون درخور یه مدرسه لاکچری بود...

🚫😁No Sign
تا حالا دیدین یکی تو غیرانتفاعی تو فلانی درس مردود شه؟؟غیر ممکنه.چون به خاطر پول هم که شده بچه و قبو ...

فکر کردین دولتیا خیلی سواد دارن !

اونجام بچه هارو میفرستادن بالا بخاطر رتبه بندی

پارسال توی کلاس پسرم چند تفر ضعیف بودن واقعا ولی خیلی خوب گرفتن

بعد غیرانتفاعی خیلی بیشتر کار میکنن وقت میزارن 

دیگه خودم تجربه دوتاشو دارم میدونم

داداش من ریزه میزست 

زرتی سرما میخوره 

واسه ی همین از مدرسه دولتی آوردنش غیر انتفاعی 

بعد دیدن سطح آموزش و ایناهم فرق داره 

همون جا موند 

حالا داداشم کمربند قهوه ای 

داره 

به دفاع باشه میتونه دفاع کنه .....

طرف پولدار باشه ولی عیا*ش و معتاد چی؟؟داداش رفیق داداشم که کلاس نهم غیر انتفاعی میخوند.فهمیدن تو مدر ...

باریکلا توی همون غیر انتفاعی هم بچه ها شبیه همن تعداد کمتره سروصدا کمتر فکر می کنن خوبه

یکی از آشناهای ما هم این عقیده رو داره و با اینکه وضع مالیشون زیاد جالب نیست بچه رو گذاشته غیرانتفاعی ، متاسفانه فک کنم بی ادب ترین دانش آموز اون مدرسه هم بچه ی خودشههه 😂😂

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
توی دولتی ۱ و دو بگیر هم داریم از طرفی معدل ۲۰ و ۱۹ هم کم نداریم.ولی تو غیر انتفاعی غیر ممکنه کسی مر ...

نه عزیز من اشتباه میگی 

بستگی به مدرسه داره 

داداش منم غیر انتفاعیه پارسال مردودی اخراجی 

هم داشتن 

2810