2777
2789
عنوان

تاپیک ام خطاب ب مادر هاس لطفا همچین بلایی سر بجه هاتون نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 37 پست
ریاضی محض

من امسال مهندسی کامپیوتر تبریز قبول شدم ولی نمیخام برم 

باید فرهنگیان قبول شم بتونم برم از این خونه ی حقوثی داشته باشم ی جا اجاره کنم وگرنه نابود میشم روحی  چون ازهمشون بریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو به پیاز حساسی بالاخره یه روزی خودت بابد برای خودت غذا درست کنی بعد میخوای چکار کنی

اون موقع یردرد هم بشم تحمل میکنم مشکل اینه وقتی سردرد بشم از درد به خودم میپیچم نمیتونم درس بخونم ولی اگ در حالت عادی باشم و نیاز نباشه درس بخونم خب سردرد هم شدم شدم مهم نیس تحمل میکنم اما الان میخام بشینم پای درس با چشم درد وسرگیجه و حالت تهوع چجوری میخام درس بخونم

من امسال مهندسی کامپیوتر تبریز قبول شدم ولی نمیخام برم باید فرهنگیان قبول شم بتونم برم از این خونه ی ...

تنها نجات دهنده خودتی

صبح ۱ ساعت زودتر بیدار شو و شب ۱ ساعت دیرتر بخواب

بجاش غذا درست کن بخور

قرار نیس فسنجون و قورمه بزاری ک وقت گیره

غذاهای راحت تر

بهتر از غم و گرسنگیه ک منتظر باشی یکی برات درست کنه

فکرکن هیچکسو نداری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2805
مجبورم همینکار کنم ساعت چهار من هیجی نخوردم باز داره یردرد میگرنیم شروع میشه باید از فردا صبح ها ۵ ۵ ...

هر غذا رو اندازه ۴ نفر درست کن یه بار شام بخورید

فرداش ناهار هم بخورید همونو

کی منو درک میکنه انقدری شعور و درک ندارهک برمیگرده ب بچش میگ مرده زندت برام مهم نیس و واقعا هم نیس ...

دیگه همینه شرایطت و مجبوری بپذیری وقتی مادرت دلسوزت نیست خودت دلسوز خودت باش 

صبح ها پا میشی اول غذاتو بذار بعد شروع کن به درس خوندن 

من یه مادرم از دست پسرم خیلی ناراحتم دخترم پانزده ماهشه از وقتی به دنیا اومد پسرم به کل عوض شد چهارده سالشه از صبح تا شب فقط گوشی و میبینه بیرون باهام نمیاد انگار دوسمون نداره میترسم تو آینده بدتر شه رو سر خواهر یه سالش پرخاشگری میکنه دلم برا دخترم میسوزه تا داداشش از جاش بلند شه با ترس میدوعه بغلم با این کم سنی از داداشش میترسه