2777
2789
عنوان

واکنش شوهرم در مقابل

190 بازدید | 26 پست

خانوما شوهرم بی انداززززززه به شوهر خواهر و خواهرش احترام میزارع یعنی از احترام گذاشته داره بهشون سواری میده چند روز پیش شوهر خواهرش بع من پیام داد شوهرم ازم گرفت گوشی پیامشو پاک کرد و چیزی نگفت دیشب باز پیام داد گفت می‌خوام باهات حرف بزنم مرگ پدرت شوهرت نفهمه منم اسکرین پیامشو برا شوهرم فرستادم شوهرم گفت بلاکش کن بنظرتون الان باید به روی شوهر خواهرش نیاره یا هنوز میخواد سواری بده یعنی ممکنه بخاطر این موضوع دیگه از سواری دادن دست بکشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور شوهرتون کنجکاو نشده ببینه مردک هفت پشت غریبه چه حرف خصوصی ای با همسرش داشته؟؟؟؟؟ غیرت چی؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
2805

به نظرم داستان یه چیز دیگه اس 

انگار یه آتو گنده دارن از شوهرت داره

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

کنجکاو نشدی چی میخواسته بگه

میدونستم چی میخواد بگه چند ماهه داره چراغ سبز نشون میده تو یه ساختمان هستیم موقع هوایی چه شوهرم نیست و زن خودشم نیست می‌آمد پشت در آهنگ عاشقانه میزاشت هر وی به شوهرم میگفتم باور نمیکرد 

خب شاید شوهر خواهرشوهرت حرفی داشته باهات،چون پیام داده باید فکر کنی منظوری داشته؟

خب اگر منظور نداشته چرا تاکید کرده که شوهر استارتر نفهمه؟ 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میدونستم چی میخواد بگه چند ماهه داره چراغ سبز نشون میده تو یه ساختمان هستیم موقع هوایی چه شوهرم نیست ...

😑😑😑😑این معیوب مغزش🤣🤣

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

صبر کن خودش از راهش اقدام کنهاین چیزا رو لبه تیغ راه رفتنه

من انتظار ندارم بره دعوا راه بندازه ولی با توجه بع چیزهایی که قبلا به شوهرم گفته بودم باور نمی‌کرد الان دیگه باور کرده انتظارم اینه حدااقل ارتباطشو قطع کنه 

خب اگر منظور نداشته چرا تاکید کرده که شوهر استارتر نفهمه؟

شاید مساله ای دیگه بوده،شاید اصلا درباره خود شوهره بوده،شاید درباره خانواده شوهره بوده،ادم باید اول گوش بده به حرف طرف بعد قضاوت کنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اگه واکنشی نشون نده وهمچنان بخوادسواری بده واقعابی غیرته

منتظرم بع سواری دادن ادامه بده اونوخت دارم براش ابروشو میبرم چون قبلا چیزهایی ازشوعر خواهرش دیده بودم هر وی به شوهرم میگفتم باور نمی‌کرد الان دیگه با سند هست باور کرده 

2810