2777
2789
عنوان

تاپیک ام خطاب ب مادر هاس لطفا همچین بلایی سر بجه هاتون نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 37 پست

عزیزم مادرت افسردگی داره تو میگی بابام ولمون کرده از دید مادرت عشقش مرد زندگیش پدر بچه هاش ولش کرده خودت پاشو غذا درست کن پای درد دل مادرت بشین حرفاشو بد برداشت نکن دلش شکسته میدونم برا تو هم سخته براتون ایه الکرسی میخونم ان شاءالله به زودی گشایشی براتون پیش بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هر مشكلي راهي داره

اونجا خراب ميشه ك تو درد ميمونيم و دوا نميكنيم

خودتو دوا درمون كن

ميفهمي چي ميگم؟؟؟

نه قرص و دارو ها

منظوره دردت رو چاره كن راهي پيدا كن

وگرنه هيچ چيز و هيچ كس نجات دهنده ما آدما نيست الا خودمون

عزیزم من روزی ۱۳ ساعت درس میخونم عملا با تایم مطالعه حساب کنی میشه ۱۵ ۱۵ و نیمساعت از ۶ صبح تا۱۱ شبد ...

بلاخره باید درس خوندن مفید باشه،تایم طولانی که نتیجه نداشته باشه به چه درد میخور ه،آدم باید خودشو‌ تقویت کنه دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودت غذا درست کن وقتی نمی‌بره وقت استراحت آشپزی کن فرض کن داری مجردی زندگی میکنی مطمئن باش مادرت دلخ ...

کی منو درک میکنه 

انقدری شعور و درک ندارهک برمیگرده ب بچش میگ مرده زندت برام مهم نیس  و واقعا هم نیس تو رفتاراش تابلو من دارم زجر میکشم کی منو درک کرده 

من هیچکس ندارم تو دنیا هیچکس میفهمی؟؟ 

روزی ۱۳ ساعت درس میخونم از ۶ صلح تا ۱۰ ۱۱ شب با تایم مطالعه حساب کنی ۱۵ ۱۵ و نیم ساعت درگیرم وقت ندارم برم حموم چه برسه غذا و اشپزی الان مثلا ب پیاز حساسم نمیتونم دستبزنم ب پیاز سردرد میگرنی میشم از بوش

عزیزم من روزی ۱۳ ساعت درس میخونم عملا با تایم مطالعه حساب کنی میشه ۱۵ ۱۵ و نیمساعت از ۶ صبح تا۱۱ شبد ...

کسی غذا درست نمیکنه پدر و برادرتم که بفکرت نیستن پس میخوای تا آخر نون پنیر بخوری؟ 

بدنت بعد چند مدت کم میاره 

نیم ساعت ۱ ساعت کمتر درس بخون روزانه برای خودت غذای سریع درست کن 

ماکارونی 

بیمه هم‌ زودمیپزه یا هر مدل غذای جدیدی که دوست داری و زمان بر نیستی 

به قول یکی از کاربرا فکر کن مجردی زندگی‌میکنی

دخترم منم تو همچین شرایطی بودم متاسفانه برای فرار از وضع ازدواج کردم

الان خیلی اوضاع زندگیشون بهتر شده همش میگم کاش درسمو ادامه میدادم

خواهش میکنم درستو با جدیت بخون یه بسته مرغی چیزی بزار صبحا ابپز بشه بیخیال

میدونم تو بی گناهی ولی متاسفانه بعضی وقتا زندگی از کنترل خارج میشه

کسی غذا درست نمیکنه پدر و برادرتم که بفکرت نیستن پس میخوای تا آخر نون پنیر بخوری؟ بدنت بعد چند مدت ک ...

مجبورم همینکار کنم ساعت چهار من هیجی نخوردم باز داره یردرد میگرنیم شروع میشه 

باید از فردا صبح ها ۵ ۵ و نیم پاشم درست کنم غذا

2810