2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که بیست روز بعد از عروسیم یه روز صبح شوهرم و مادرش رو سرم هوار شدن که لباس بپوش و بردنم دکتر زنان تا معاینه م کنه ببینن چرا بیست شب پیش ازم خون نیومده،(هیچ کاری نکرده بودم و شوهرم تنها دوست پسر کل زندگیم بود،اما نمیدونم چرا خون نیومد)گفتم مردمان حسابی حالا چرا بعد از بیست روز آخه همون شب میبردین چرا تو این مدت این همه تهمت زدین آخه

شوهر من که اصلا توی این لول ها نبود که براش مهم باشه اصلا هم نپرسیدمن برام معم بود اون پاک بوده باشه ...

چطوری فهمیدی پاکه؟ 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
خودش بعدا نمیفهمه؟؟😐

نه

چیزی به اسم پرده و اینا وجود نداره ی تیکه گوشت کشسانه که اگ مدت ها رابطه نداشته باشی ب حالت اولیش برمیگرده

(بقیه نریزن سرم من خودم تا به حال حتی تنموکسی ندیده چ برسه ب رابطه) 

درکل میگم که اشتباه کرده گفته چون بعدا میکوبه تو سرش

نهچیزی به اسم پرده و اینا وجود نداره ی تیکه گوشت کشسانه که اگ مدت ها رابطه نداشته باشی ب حالت اولیش ...

چطور وجود نداره ولی پسرا متوجه اش میشن؟؟؟

درضمن کی گفته مدتها رابطه نداشته باشی برمیگرده؟؟اصلنم اینجوری نیست

اتفاقا بنظر من دلیلی داشت که خدا اینو برای مونث جماعت گذاشت

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
چطور وجود نداره ولی پسرا متوجه اش میشن؟؟؟درضمن کی گفته مدتها رابطه نداشته باشی برمیگرده؟؟اصلنم اینجو ...

مطمئنی دختری؟

با اتکا به خدا و این چیزا صحبت نکن عزیزم برو یکم مطالعه کن بدنت رو بشناس

نمیتونم اینجا بگماولین رابطه امون فهمیدم

آهان فکر کردم خودش گفت 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بستگی به محیط و طبقه ی اجتماعی ای که توش هستی دارهمثلا بین بچه های علوم پزشکی که بودم برای هیچکس این ...

کدوم بچه های علوم پزشکی چه رشته ای من خودم علوم پزشکی درس خوندم ولی خیلی هم برامون مهم بود و هست 

2810