دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نگا یه چیز بهت بگم تو دلت نگه دار چه تو خودتو دق بدی چه بیخیال باشی این بچه بزرگ میشه و راه خودشو می ...
اره دقیقا باید اینجوری باشم . خودمم میدونم که بالاخره بزرگ میشه و آخر هم قدر نمیدونه ها . ولی الان احساس مسئولیت میکنم ولی میدونم حرص خوردنم هم فایده نداره . کاش بتونم همینجوری که میگی این مسیر طوووولانی رو طی کنم .
مگه پیش دبستانی نرفته؟ خیلی بهت وابسته اس؟ اونجا دوست پیدا کرده؟
رفته بخدا اونجام کلی دوست داشت اره وابستمه همیشه کنار من بوده معلماشم اونقدر ازش راضی هستن هم پیش دبستانی هم امسال یاد گیریشم عالیه فقط حساسه امسالم دوست پیدا کرده تو شادم به هم ویس میدن عاشق دوستشه حتی انتظامات کلاسای بزرگترم ازش خوششون میاد این فقط اونجا دلتنگ میشه
عزیزم شاغلی؟اگه شاغل نیستی و بچه ات شیفت صبح میره . چرا مشق باید به شب بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم شاغل نیستم . اجازه دادم ناهارشو خورد یه تایم استراحت و بازی داشت از ساعت ۴ دیگه شروع کردیم به نوشتن ولی تا ۱۱ طول کشید . وسطاش فقط تایم شام و استراحت کوتاه داشت
ای بابا .... پس به این بیبی چکها هم اعتمادی البته من ۵ روز از موعد پریودیم گذشته.تا حالا هیچ ساب ...
انشالله باردارین منم سه روز گزشته بود دکتر گفت یکم تخمکات ضعیف هستش احتمالا بچه بوده بخاطر ضعف تخمک بارداری ادامه پیدا نکرده بارداریای الان خیلی سخت شده مراقب باش