2777
2789
عنوان

اگه میخواین بگین پز میده نیاین تو داستان خرید رفتن امروز من عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4307 بازدید | 109 پست
بعد دلت نمیسوخت که نگا پنجاه تومنو رفتم خرج الکی کردم و دود کردم رفت هوا؟

نهههه  پول باید خرج شه تا جاش باز پول بیاد اصلا شاید ی طلا هم مبگرفتم تا حد ۲۰تومن طلا میگرفتم بقیه رو لباس و خوراکی و ...

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقواممون همه پولدارن و از بچگی کنار اونا بودم خرجا و سفراشونو به چشم دیدم ولی فایده نداره نمیدونم چر ...

ببحشید گلم پس کارت باحرف درست نمیشه حتما یه مشاوره برو چون شما جوون هستین وتواجتماع وشوهرت انتظار داره شیک پوش باشی نه بری حراجی ها روبگردی کفش ۳۰۰ بخری واقعا واسم عجیبه اون کفش ۳۰۰ رو کجاگیراوردی مطمعنی کفشه دمپایی ابری الان قیمتش بیشتر ازاینهاست کفش مدرسه ای امسال واسه بچه هام گرفتم مارک متوسط ۲۲۰۰

حداقل یه ده تومنشوخریدمیکردی حداقل طلامیخریدی نمدونم قضاوتت نمیکنم ولی قابل باوربرام نیس رفتی از55ملیون فقط300خرید زدی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

منم عاشق لباس و لوازم آرایشی ام 😍😍😍😂😂😂

منم منم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مادرم فقط سه تومنی طلا داره بعد سه سال پیش یه مانتو خرید بعد من اگر لباس میخرم با اینکه وضع مالی شوه ...

مامان بابای منم زمان عقد هر چی با شوهرم میرفتیم میخریدیم بعد دعوام میکردن که چرا تو خرج گذاشتیش و تو که این همه وسبله داری اینا برا چیت بود و از یه روزی به بعد هم که کلا بابام غذغن کرد شوهرم برام چیزی بخره

بیا حالا رفتم تو فکر خرید این وقت شب 🫠

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

آخ اگه من جایِ تو بودم اسی اگه من جایِ تو بووووووودم..... با اینکه هفته پیش کلی چرتو پرت واسه خودم خ ...

واااییی چه دلبری تو دختر 

منم عاشق لباسم😂😍

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
حداقل یه ده تومنشوخریدمیکردی حداقل طلامیخریدی نمدونم قضاوتت نمیکنم ولی قابل باوربرام نیس رفتی از55مل ...

من حرفشو باور میکنم خودم امسال عید رفتم مثلا لباس بخرم همه پولمو دادم پنج سرویس ارکوپال و سرویس قاشق چنگال 

من توی این زمینه خیلی روی خودم کنترل دارم 

مجرد ک بودم خیلی بریز بپاش داشتم،ازدواج ک کردم خب باید ی کم فکر شده خرج میکردم و اذیت نمیشدم،الان میتونم ی کم شل کنم سرکیسه رو و میکنم😁کلا با همه شرایطی خودمو وفق میدم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مامان بابای منم زمان عقد هر چی با شوهرم میرفتیم میخریدیم بعد دعوام میکردن که چرا تو خرج گذاشتیش و تو ...

بخدا تو منی اسی

من الان بهتر شدم اما نمیتونم لباس گرون بخرم همش حراجیارو دنبال میکنم اینم صدقه سر دوتا از دوستامه 

من حرفشو باور میکنم خودم امسال عید رفتم مثلا لباس بخرم همه پولمو دادم پنج سرویس ارکوپال و سرویس قاشق ...

یک ساله میخام آرکوپال بخرم دلم نمیاد در عوض لباس و لوازم آرایشی تا دلت بخاد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد