2777
2789
عنوان

اگه میخواین بگین پز میده نیاین تو داستان خرید رفتن امروز من عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4307 بازدید | 109 پست

آخ اگه من جایِ تو بودم اسی اگه من جایِ تو بووووووودم..... 

با اینکه هفته پیش کلی چرتو پرت واسه خودم خریدم،دوباره امشب یکو چهارصد ته کارتم بود رفتم یکو هشتصد لباس خریدم تازه چهارصدم به مامانم بدهکار شدم،من اینجوریم که مثلا میرم سرکوچه ماست بخرم یه لباس میخرم میام خونه تازه یادم میوفته ای داد ماست نخریدم که🥹

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزت نفست کمه و ریشه در کودکی و عمقی دارع این مسئلع بایددد اینقدر تمرین کنی ک ناخوداگااهت عمل کنه فقط با چندتا جمله گفتن درست نمیشه چون ریشه عمقی داره 

برو تراپی ریشه ای حل کن مشکلتو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من از زور زیاد داشتن مث خر میمونم موقع خرید رحم نمیکنم☹️☹️☹️☹️

دور از جون من متاسفانه دخترمم شبیه خودمه هرچی دوس داشته باشه میگه بخر

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وضع بابات زمان مجردی چطور بود؟من فکر میکنم این اخلاق گندم بخاطر بچگیامه

دقیقا.بچه آخر خانواده نبودی؟که واسه همه، همه چی بخرن،به تو برسه بگن لباسای خواهرتو بپوش!!

وای از دست پدرو مادرای قدیم،چه ظلمی میکردن به بچه هاشون

همین کار امروزتو ده بار دیگه تکرار کن تو همین ماه, میتونی,بااااید بتونیالانه شوهرتو نبین قربون صدقه ...

حتی بعدا بخوای بخری نمیده بهت چون عادت کرده, بعدا که میگم مثلن چند سال دیگه 

پشیمون میشی

از تجربه دبگران استفاده کن

اقواممون همه پولدارن و از بچگی کنار اونا بودم خرجا و سفراشونو به چشم دیدم ولی فایده نداره نمیدونم چر ...

بترس از روزی ک اینچیزا رو شوهرتم ببینه و خجالت بکشه ... روی  خووت کار کن اصن  برو پیش روانشناس ولی خوب شو 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
شوهرم خسیس نیست فقط الان وضع مالیش افتضاحه ولی اگه بهم میگفت تا ۵۰میلیون خرید کن از خوشحالی اول میرف ...

بعد دلت نمیسوخت که نگا پنجاه تومنو رفتم خرج الکی کردم و دود کردم رفت هوا؟

خوب من بودم اون ۵۵تومن و اولین طلا فروشی تبدیلش میکردم به تیکه طلا😂

منم تا اون ۵۵ تومن رو تبدیل ب کلی کیف و کفش و لباس و جینگول مینگول نمیکردم برنمیگشتم خونه 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

منو برد مرکز استان.گفت خودم میشینم تو ماشین تو برو با خیال راحت بگرد هر چی دوست داری بخر.باورت میشه ...

اولش سخته

یه بار چشمتو ببند کارت رو بده فروشنده

نمیگم الکی خرید کن

ولی خوب و با کیفیت خرید کن

شوهرت چون دوست داره تو شیک باشی بهت پول میده

نزار خدایی نکرده زندگیت مثل فامیل ما بشه

اینا هم خانمه اصلا برای خودش خرج نمیکرد عوضش شوهرش هم خیلی خوشگل بود هم خوشتیپ

الان که میانسال شدن آقا خانم رو رها کرده به حال خودش

و با یکی دوست شده اون خانمم اساسی از آقا پول میکنه و خرج میکنه

همش رستوران و لباسای آنچنانی 

و الان خانم فقط حسرت میخوره 

شوهرم خسیس نیست فقط الان وضع مالیش افتضاحه ولی اگه بهم میگفت تا ۵۰میلیون خرید کن از خوشحالی اول میرف ...

اون قسمت که برا یکی دیگه خرج می کنن و قبول دارم جاریم همیشه ارزون ترین هارو می خرید خیلی قناعت می کرد  آخرش هوو اومد جوری ریخت وپاش داره که یه سالش اندازه ۲۰ سال جاریم خرج کرده         دور از جون وزندگی اسی و همه دوستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ما هم همین بودیم به شدت مقتصد و برا یک ریال باید قناعت میکردیم

مادرم فقط سه تومنی طلا داره بعد سه سال پیش یه مانتو خرید بعد من اگر لباس میخرم با اینکه وضع مالی شوهرم خوبه بهم انقدررررر مامتنم حرف میزنه با اینکه خداروشکر اصلا مشکل مالی نداریم