2777
2789

بچه ها من خیلی سختی کشیدم،چندین بار ای یو ای نا موفق،ای وی اف ناموفق،نا امید ترین ادم دنیا بودم تا همین دو روز پیش،الانم هنوز باورم نشده،فقط میخام بهتون بگم خدا خودش حواسش بهمون هست،میدونه بهترین زمانش کیه واسمون،خیلی وقتا گله کردم ازش،خیلی شبا زار زار گریه کردم و خیلی چیزا بهش گفتم…ولی اون از من رو برنگردوند،هوامو داشت،درست جایی که فکرشو نمیکردم عظمت و بزرگیشو بهم نشون داد،هیچوقت از رحمتش نا امید نشین،خدا خیلی خیلی خیلی مهربونه🥹

به دعاهاتون احتیاج دارم که بارداریم خوب طی بشه،

دعام کنین بچه ها❤️❤️

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبر خوشی

انشالله ادمهای این سایت همیشه اینجور خوشحال باشن و با خبر خوش بیان.

مبارکه عزیزدلم انشالله که بهترین ها براش رقم بخوره و تنش سالم باشه❤❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

واییی باور کن من از خوشحالی نفهمیدم حین خوندن کی دارم لبخند میزنم مبارک باشه عزیزکم قطعا جزو مامان های لایق و خوشبختی افرین ک تا اخرش از خدا خاستی و هیچوقت پاتو کج نزاشتی افرین به ایمان و اراده و صبرت شیرینم مبارک باشه نی نیت خوشحال شدم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
سلام مبارکه گلم.....مشکلتون چی بود..من از صبح دلم گرفته هیچ وقت از ته دلم شاد نیستم....خیلی وقته منت ...

فداتشم…عزیزم من حس میکردم هیچوقت باردار نمیشم،تنبلی شدید تخمدان،همسرمم یکم مشکل داشت،نا امید ترین بودم،ولی دقیقا ماهی ک همه چیو ول کردم و رفتم مسافرت باردار شدم،شما هم حتما باردار میشی عزیزم،خدا حواسش بهت هست❤️

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810