2777
2789
عنوان

لک قهوه ای و لانه گزینی

224 بازدید | 22 پست

خانومای باتجربه راهنماییم کنید توروخدا

۹ماهه با دارو اقدامم و این ماه کیست خیلی کوچیک هموراژیک داشتم و اچ سی جی زدم دو تا

امروز ۲۳سیکلمه و۳روزه لک ابکی قهوه ای فقط با ادرار میادیکی دو قطره.پد کثیف نمیشه اصلا

فقط یبار دو قطره خون اومد بقیش قهوه ای

۵روز مونده به موعدم و امروز ازمایش بتا دادم ۰/۸ بود٫میدونم زود رفتم ولی دیگه طاقت نداشتم

امیدوار باشم بتا بره بالا تا موعدم؟یا کنسله ب نظرتون؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

منم ۱۲ مهر iui کردم امروز لکه بینی قهوه ایی داشتم دلم طاقت نیاورد با اینکه دکتر گفته بود بعد از ۱۴ روز آزمایش خون بده امروز رفتم آزمایش دادم و عددش ۲ بود و منفی... 

نمیدونم این لکه بابت پریودی هستش یا لانه گزینی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطورم بارداربودی بگو

نه عزیزم پری اومد 😩

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
منم ۱۲ مهر iui کردم امروز لکه بینی قهوه ایی داشتم دلم طاقت نیاورد با اینکه دکتر گفته بود بعد از ۱۴ ر ...

ان شالله که مثبت بشی٫مجدد تکرار کردی ازمایشو؟میفهمم ادم هرررررچقدم به یکی بگه زودتر نرو میبینه واقعا نمیشه ادم طاقت نمیاره٫چون خودمم مثل توام صبر ندارم

منم ماه پیش ۲۶ ام پریود شدم الان هنوز نشدم البته سابقه عقب انداختن دارم ولی...معذرت میخوام امروز بعد رابطه دستمال کاغذی یکم صورتی شده بود نمیدونم پریود بوده یانه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
منم ماه پیش ۲۶ ام پریود شدم الان هنوز نشدم البته سابقه عقب انداختن دارم ولی...معذرت میخوام امروز بعد ...

باردار بودید ان شالله؟😍

نه عزیزم پری اومد 😩

عزیزم انقد استرس نده منم اینجو بودم… انقد الکی بتا ندددده 

کلا بحیالش شو خودش درست مبشه

تا بی بی مثبت نشد ب عیچ وجه بتا نده  تازه وقتی بی بی مثبت شد بعد از یک ماه تاخیر برو ازمایش بده هیچ براات مهن نباشه ب هیچ وجه پیش کسی هم نگوووو جدقل تا۳ماهگی اگ تونستی هم بیشترررر.  چون همش استرسه!!!

من ابن ماه مجدد اقدام میکنم و همین روال پیش میرم

اشتباه ترو سه ماه قبل کردم

عزیزم انقد استرس نده منم اینجو بودم… انقد الکی بتا ندددده کلا بحیالش شو خودش درست مبشهتا بی بی مثبت ...

گلم گفتنش راحته بخدا نمیشه٫ماه پیش ب خودم قول دادم این ماه توجه نکنم ولی از یجایی میبینی دیگ نمیشه😭😭😭

گلم گفتنش راحته بخدا نمیشه٫ماه پیش ب خودم قول دادم این ماه توجه نکنم ولی از یجایی میبینی دیگ نمیشه😭 ...

والامنم بچه اولمه و واسم سخته اره درک میکنم ولییی  بیااینجور پیش بریم خیلی بهتره

ببین بی بی زدی ب هیچ وجه نرو ازمایش خوذتو الکی استرس نده صبر کن صبر کن ماه بعدشم نشدی برو. تحمل کن بیخیال باش ما میتونیم😂 من این ماه تصمیم دازم ب شوهرمم نگم🤣🤣دهنش لقه ب خلتوادش میگ خانوادشم چشم میزنن 

میگم کیت استفاده کردی؟؟؟

من ک هر کار کردم باردار نشدم ...دیگه کلا بیخیال شدم .سهم منم حسرته و شنیدن حرفای تلخ

این حرفو نزن٫آدمای پاک بیشتر مورد امتحان و ازمایش الهی قرار میگیرن٫ منم ناامید نمیشم

چند وقته اقدامی؟

والامنم بچه اولمه و واسم سخته اره درک میکنم ولییی بیااینجور پیش بریم خیلی بهترهببین بی بی زدی ب هیچ ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم ٫ نه میرم هر ماه سونو کیت امتحان نکردم ت حالا

عشقم تایپیک اخرمو بخون نظر بده لطفا٫یه مشکل تازه دارم از دیروز مغزم رد داده

یکسال و دوماه عزیزم

منم یه سال

زندایی من بعد۱۳ سال باردار شد.الان ۴تا بچه داره

ناامید نشو عشقم٫استغفار بگو هر روز٫تو سایت ها دیدم که خیلی تاثیرگذاره و یه هفتس منم هروز میگم

2810