2777
2789
عنوان

خدایااا باورم نمیشه😭😭😭😍

324 بازدید | 18 پست

امروز بعد از ۱۰ماه اقدام بیبی چکم روز موعد هاله انداخت خدایا شکرررت ممنتونتم عاشقتم❤😍😭

دعا کنین سالم بیاد بغلم

خدایا تو رو به بزرگی و عظمتت قسم بحق این روز که خیلی برام عزیزه هر کی تو انتظاره بهش نینی بده🤲🏻

وای خدایا شکرت 😍😍😍 مبارکه مامان خانم برای همه منتظرا دعا کن 😘😘😘

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا شکرت 😍😍😍 مبارکه مامان خانم برای همه منتظرا دعا کن 😘😘😘

سلامت باشی عزیزم ،بخدا منم خیلی منتظر بودم همین ماهی که فولیک کوچیک بود روز ۱۱سیکل فولی ۱۵ ،دوتا۱۲،یه۱۳داشتم دکتر بهم آمپول آزاد سازی نداد ،در کمال ناباوری خدا بهم نینی داد ،یادم نمیره وقتی از مطب اومدم بیرون چقد تو خیابون گریه کردم ،خدایا شکرت😭🤲🏻

ای جان چقدر خوشحالم برات امیدوارم منم این حسو تجربه کنم🥲

بخدا تجربه میکنی نا امید نباش منم خیلی گله مردم از خدا اشک ریختم خیلی ولی به وقتش خدا میده ان شالله ماه دیگه تو تاپیک تو بهت تبریک بگیم آمین

سلامت باشی عزیزم ،بخدا منم خیلی منتظر بودم همین ماهی که فولیک کوچیک بود روز ۱۱سیکل فولی ۱۵ ،دوتا۱۲،ی ...

خداروشکر ایشالا سالم بغلش بگیری

ایشالا یه بچه سالم و خوشگل و صالح باشه

و زیر سایه شما و همسرت بزرگ بشه 😘😍

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
2810