2777
2789

نوزادم خیییییلی سینه م دهنشه ولی صدای شیر قورت دادنش خیلی کم میاد مثلا از هر یک ساعت پنج دقیقه شاید صدابیاد 

یعنی همون پنج دقیقه شیر خورده؟ تاصدا نیاد شیر نمیخوره؟؟ 

و اینکه وقتی بیداره همش میخواد مک بزنه پستونک و یا نمیگیره یا بگیره هم زود از دهنش میفته چکارکنم؟ چون تقریبا همیشه میخواد مک بزنه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما سیر نمیشه 

خودت امتحان کردی ببینی شیرت چقدره؟ یه بار یکمشو بدوش ببین کمه یا زیاد شاید زیاد باشه ولی آبکی و کمرنگ اگه باشه میگن زیاد مقوی نیست بچه سیر نمیشه اگه اینجوری باشه میتوی شیرافزا بخوری یا شیرخشک به وعده هاش اضافه کنی من خودم تا هفت ماهگی به پسرم شیر دادم سیر نمیشد کم بود شیرم دیگه شیرخشک بهش دادم 

وزن گیری اش چطوره؟

احتمالا شیرت خیلی کم هست. ی بار کمکی بهش ی کوچولو شیرخشک بده اگ نق زدن اش کمتر شد گرسنه است

شیر مادر خوبه ولی ی وقتا مادر شیر کافی و مقوی نداره و این جور وقتا گرسنگی اسیب اش ب مراتب بیشتره

اگر با شیرخشک خوابید و ب خودت کمتر وصل بود مجبور کمکی بهش بدی

مک زدن تو نوزاد باعث حس آرامش و امنیت میشه 

حتما وابستگی داره بهتون 

اگه نوزادت زیر 1یا دو ماهه بهش پستونک نده چون فک نرمه یوقت باعث جایی میشه فرم بد میگیره 

میتونی شیرتو بریزی تو شیشه شیر بهش بدی 

یا اصلا ممکنه سیر نمیشه که آنقدر سینه میخواد

حتما سیر نمیشه خودت امتحان کردی ببینی شیرت چقدره؟ یه بار یکمشو بدوش ببین کمه یا زیاد شاید زیاد باشه ...

با دست بدوشم یا شیر دوش؟ 

چطور باشه زیاده

وزن گیری اش چطوره؟احتمالا شیرت خیلی کم هست. ی بار کمکی بهش ی کوچولو شیرخشک بده اگ نق زدن اش کمتر شد ...

تاپیک جدید زدم بخونین لطفا 

مک زدن تو نوزاد باعث حس آرامش و امنیت میشه حتما وابستگی داره بهتون اگه نوزادت زیر 1یا دو ماهه بهش پس ...

با شیر دوش دستی بدوشم ی روز کامل باید بدوشم تا شیشه نیمه بشه

با شیر دوش دستی بدوشم ی روز کامل باید بدوشم تا شیشه نیمه بشه

پس شیرت کمه طفلک گرسنه میمونه 

قطره شیر افزار بخور 

غذاهای مقوی مثل آب گوشت سوپ سبزیجات بدون نفخ حبوباب مصرف کن 

کمکی بده به کوچولوت اگه شیر خودت زیاد شد کمکی رو قطع کن 

اگه بازم شیرت زیاد شد ولی نق زدن عزیزم شیرت مقوی و چرب نیست در کنار شیر خودت کمکی هم بده 

سلام این یه چیز عادیه.اگر وزن گیریش خوبه و مدفوع و ادرارش هم خوبه نگران چیزی نباش.ب خاطر حس آرامش ای ...

وزن گیری ش کمه

تاپیک جدید زدم بخونین گفتم اونجا

2810