2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان لطفا چند سوال میپرسم جواب بدین اجرتون با خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 19 پست
پس شیرت کمه طفلک گرسنه میمونه قطره شیر افزار بخور غذاهای مقوی مثل آب گوشت سوپ سبزیجات بدون نفخ حبوبا ...

یک قطره و سی تا کپسول شیر افزا خوردم

چیزای مقوی هم میخورم

یعنی با شیر دوش دستی راحت و سریع میشه شیر و دوشید؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
یک قطره و سی تا کپسول شیر افزا خوردمچیزای مقوی هم میخورمیعنی با شیر دوش دستی راحت و سریع میشه شیر و ...

شیر دوش چه دستی چه برقی باعث میشه سینه درد بگیره مخصوصا که میگی کل روز بدوشی نصف شیشه میشه اذیت میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دست بدوشم یا شیر دوش؟ چطور باشه زیاده

فرقی نمیکنه اگه زیاد باشه خب سریع شیر میاد بیرون و میپاشه ولی اگه کم باشه چند بار که فشار بدی یکم‌ بیشتر نمیاد و کمرنگ و شله انگار اب قاطیش باشه 

چطوری مطمئن شم آخه

گفتم بهت

شیر رو بده.اگر مثلا ۳۰ سی سی دادی تا نیم ساعت آروم بود ینی سیر شده

بچه سیر باشه جاش هم تمیز باشه دلیلی نداره نق بزنه

همش هم نباید آویزون باشه. شیر میخوره سیر بشه خودش ول میکنه

وزن گیری اش حتما باید طبق جدول رشد باشه.اگر وزن نمیگیره گرسنه است دیگه علامت اش همینه

بعضی بچه ها صبور هستند گریه نمیکنن ولی این بچه با همین نق زدن الان داره هشدار میده.

وزن گیری ب هین معنی نیست ک حتما ده کیلو باشه ها یا لپ هاش اویزون باشه. ینی طبق جدول رشد باشه. خودت جدول زشد رو متوجه نمیشی ببر بهداشت

وزن کم و رشد کم اصلا خوب نیست

گفتم بهتشیر رو بده.اگر مثلا ۳۰ سی سی دادی تا نیم ساعت آروم بود ینی سیر شدهبچه سیر باشه جاش هم تمیز ب ...

بهداشت میگه خوب ه و شیر خشک نده بش 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا