2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست

اگر با مدرسه‌ی اولیه بچه مشکلی نداشتین بهتر بود عوض نمیکردین

این مدام مدرسه عوض کردن هم باعث میشه شما اونجارو نشناسین هم اونا رو شما و بچه شناختی نداشته باشن

در هر صورت اگر میخوایید بمونه تو همین مدرسه کلاسش رو عوض کنید معلمی که نتونه برای ۲۰ تا دختر خانوم معلمی کنه که ببخشید اصلا معلم نیست! دولتیا ۳۶-۳۷ نفر رو طرف مدیریت میکنه آدم حض میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم به جای اینکه کلاسش رو عوض کنی ببرش پیش روانشناس بچه شما اختلال توجه داره با کوچیکترین صدااگه حواسش پرت میشه این نوع مشکل که توی فرزند شما با عدم توجه و تمرکز هست با یه سری تکنیک بهش یاد میده گه حواسش رو جمع کنه جای خوب پیداکن و اینکه به قول دوستمون نمیشه که محیط سوت و کور باشه ما باید بتونیم خودمون رو با محیط وفق بدیم

مدرسه غیر انتفاعی سخت گیر عالیه 

دختر عمو من درسته ستارگان بود تو شیراز معروفه پزشکی آورد 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خیلی بچه آن رو خسته کردی کل تابستون گذاشتیش کلاس مگه یه بچه ۷ ساله چقدر کشش داره . خیلی درس و براش غ ...

دقیقا

بنظرم مشکل بچه از  خونه است

روح و روان بچه رو نابود کزده. کلاس اول دوم چی داره ک نعلم خصوصی بگیرن اونم برا بچه ای ک کارنامه اش خوبه

وسواس فکری و فدم اعتماد ب نفس و کلا روان بچه رو از بین بردن

عزیزم یه جوری صحبت می کنید که انگار اون بچه این وسط هیچ نقشی نداره 

اگه امتحانشو خراب کرده یا مدرسه مقصره یا شما!!! 

این چه طرز فکریه 

به نظرم به بچت فرصت بده اگه امتحان بعدی رو خراب کرد ببر بذارش هر مدرسه ای که خودت صلاح میدونی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

فقط دوای دردت دولتیه 

بفرست دولتی 

تا هوش بچت معلوم بشه

شاید هوشش کمه تو فک میکنی اوکیه

دقیقا یه بچه ۷ ساله چرا باید درگیر شاگرد اول و دوم باشه ؟؟؟ 

چیکار میکنی با خودت و بچه ؟؟

مدرسه دخترم غیرانتفاعیه کاری به اینش ندارم ولی کلا گفتن در مورد امتحان در مورد نمره و اینطور مسائل چه تو خونه و چه تو مدرسه حق صحبت ندارن بچه ها 

فقط یادگیری حتی امتحان هم داشته باشن قراره اولیا نفهمه 

یکم امون بده به بچه 

الان تکلیف و اینا بیشتر توصیفیه 

باید درک بشه مفهوم نه اینکه بچه برگه رو تند تند پر کنه یعنی زرنگه 

انقد لیلی به لالاش نزار 

ببین برو دنبال تغییر کلاسش و انشاالله قبول میکنن و عوض میکنن و حداقل از لحاظ روانی خودت آروم میشی که تمام تلاشتو کردی

ولی نزار بفهمه انقدر به حرفشی اینطور عادت میکنه

دلشو بزاره کنار دل بچه های ما که تو مدارس دولتی درس میخونن و سر و صدای زیاد

اگر بلده باید ملکه ذهنش شده باشه وجواب بده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
تو کانون ریاضی در عرض ۱۵ دقیقه سوالات سطح خیلی بالا رو کامل جواب داد همون هفته فقط تو کلاس ک میره سف ...

بهتره بچه رو ببری پیش مشاور.حتما مشکل جای دیگه ای.کلاس خلوت یا شلوغ بچه ای که بلده برگه رو خالی نمیده.شاید اضطرابی چیزی داره آزارش میده.زیادم بچه رو لوس بار نیارید.اینطوری برای هر مشکلی دنبال بهونه تراشیدن

یعنی به خاطر پچ پچ برگه رو سفید میده؟! راه حل کلاس و مدرسه عوض کردن نیست. ببین مشکلش چیه؟! مدرسه دولتی چهل تا بچه سرکلاسن درسشونم میخونن امتحانم میدن. تا کی میخوای از محیط واقعی دورش کنی؟

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

اصلا دلیلت منطقی نیست چون همون غیر انتفاعی هم فحش وبی ادبی بلدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو کانون ریاضی در عرض ۱۵ دقیقه سوالات سطح خیلی بالا رو کامل جواب داد همون هفته فقط تو کلاس ک میره سف ...

عجیبه 😒😒

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
منم خودم همینو میگم ولی میگه مامان اگه بزارنم کلاس الف پیش بچه های اروم همین جارو دوست دارم جابجام ن ...

از این دید نگاه کن ناظم میخواد شما انعطاف پذیر باشی و با حقیقت مواجه بشی 

بچه شما تمام و حالات چهره و بدن شما و احساسات شما رو متوجه میشه و این نگرانی به نظرم از شما و حساسیت‌های زیاد شما نشات میگیره 

2810