2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
نه عزیزم بچم واقعا درسش خوبه در همون حد حتی بالاتر هم ازش ازمون گرفتم عالی و سریع جواب داد فقط سر هم ...

ببین اصلا بد عادتش نکن باید یاد بگیره خودش رو با شرایط وفق بده خصوصا اینکه الانم شرایط بدی نیست اصلا

الان وا بدی تا آخر، داستان خواهی داشت

بچه ت باهوشه زودی عادت میکنه الان اول ساله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اذیتش نکن بذارش یه مدرسه دیگه.خدایی بردیش غیرانتفاعی که چش فامیل دربیاد یا به فکر خودش بودی؟

گلم من تو این شهر فامیل زیادی ندارم ک هم سن بچم باشه و اصلا بخدا برا چشم و هم چشمی نبوده فقط میخواستم مدرسه مجهز و بروزی بزارمش ک مثل پارسال نباشه ک مدرسه قبلیش یه شیر اب درست درمون نداشت با اینکه غیر انتفاعی بود 

اینجا ازمایشگاه علوم و سالن کامپیوتر  و سالن مطالعه و زمین چمن و .... داره میخواستم بچم تو شرایط خوبی تحصیل کنه گلم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

استارتر 

منم سمپادی بودم از اول تا دبیرستان معدلم ۲۰ بود

‌رتبه هایی اوردم تو المپیادا و مسابقات و حتی کنکور که نگم ررات

معلما همیشه میگفتن ایندت درخشانه و اگه به جایی رسیدی فلان نشی

من اتفافا پست دولتی گرفتم تو یه سازمان با حقوق و مزابا اخرشم بخاطر بچه هام استعفا دادم

الانم دبیر شدم که بتونم بهشون برسم

اما نگم برات از بیماری ها و استرسایی که سر همین درس کشیدم...سر کمال گرا بودنم

مادرم هنوز که هنوزه پشیمونه که چرا انقدر منو تشویق میکرد به شاگرد اولی؟

الان اون شاگرد اخرها تو خونه هستن  و منم خونه...اونا سالم تر و با روحیه بالاتر و من چی؟؟ یه عمر پشیمونی

تو رو خدا بچتو از کانون و این چبزا بیار بیرون

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ببین اصلا بد عادتش نکن باید یاد بگیره خودش رو با شرایط وفق بده خصوصا اینکه الانم شرایط بدی نیست اصلا ...

ناظمشونم گفت چون قبلا یجای بشدت ساکت درس خونده و تو کانون ریاضی هم جمعیت کمه عاذت کرده به جای اروم 

ولی نگرانم خیلی طول بکشه تا عاذت کنه و عقب بمونه یوقت 

نمیدونم سردرگمم بشدت براش نگرانم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
ناظمشونم گفت چون قبلا یجای بشدت ساکت درس خونده و تو کانون ریاضی هم جمعیت کمه عاذت کرده به جای اروم و ...

بلاخره بهتره از الان عادت کنه، هر چی بزرگتر شه تغییر براش سخت تره

مگر اینکه واقعا معلمشون توانایی کنترل کلاس رو نداشته باشه

استارتر منم سمپادی بودم از اول تا دبیرستان معدلم ۲۰ بود‌رتبه هایی اوردم تو المپیادا و مسابقات و حتی ...

وای منم سمپادی بودم با لیسانس شاغل شدم سربع ا

طرحم رو گذروندم و بیکار شدم بعد مجدد ازمون دادم رفتم بیمارستان اما بعد دیدم دوتا بچم بم نیاز دارن رسیدگی میخوان کسی نبود کمک کنه شوهرمم شاغل و شیفت های طولانی داشت منم 

استعفا دادم از بیمارستان و اومدم خونه 

فوق لیسانسمو همین چند سال پیش گرفتم ولی بازم دلم نیومد رهاشون کنم برم کار واقعا کوچیکن نمیتونم وجدانمو راضی کنم برم کار 

هرچند خیلی از نظر مالی نیاز داریم به شغل دوم ولی نرفتم 

استارتر منم سمپادی بودم از اول تا دبیرستان معدلم ۲۰ بود‌رتبه هایی اوردم تو المپیادا و مسابقات و حتی ...

دقیقا دختر خالم  هم همینطور رفتار کرد الان به شدت پشیمونه که چقدر برای دخترش سخت گرفت 

بلاخره بهتره از الان عادت کنه، هر چی بزرگتر شه تغییر براش سخت ترهمگر اینکه واقعا معلمشون توانایی کنت ...

میگه مامان معلم اصلا نمیتونه ساکتشون کنه حتی حین تدریس 

میگه معلم همش قهر میکنه کیفو برمیدارن میره

چقدر بهت گفتن همون مدرسه ده نفره بهتره گوش نکردی ،اینم نتیجه س ولی دلایل بچه تون قانع کننده نیست ،ا ...

ترسبدم بچه فک کنه بین خودش و خواهرش فرق گذاشتم 

چون خواهرش همین مدرسه است 😔

مگه تو مدرسه خصوصی بچه ها فحش یاد نمیگیرن؟ این اصلا دلیل خوبی نیست

اینجا جَوِش فرق داره با سمت شما گلم متاسفانه اینجا بچه هاش یکم .... خدا به راه راست هدایتشون کنه انشالله 

عزیزم من به نظرم بچه شما عین شما کمالگراس و از کلاسش خوشش نمیادو تصمیم گرفته سفید بده تا شما بهم بری ...

😔😔😔😔😔

و یه مساله دیگه اینکه شما ظاهرا خیلی از بچت نطر سنجی میکنی اصلا چه لزومی داره بچه بگه من فلان مدرسه رو میخوام. شما بگو من فلان مدرسه اسم نوشتم و باید بری. 

اینطور بها دادن زیاد به جای سود بیشتر زیان داره. 

اون روز خانمه با داد و بیداد اومده تو تاکسیرانی که چرا تو سرویس دخترم به جای 4 نفر 5 نفر نشستن؟! ینی همه از داد و بیداد این خانم ترسیده بودن. رئیس تاکسیرانی هم گفت خب خانم برای اون قسمت سرویس کنه چ کار کنیم؟! میگفت من نمیدونم باید یکیشو. کم کنی بچه من باید باشه. ینی فقط زور میگفت. آخرشم گفت دختر من نمیشینه تو سرویس این مدلی. 

خب وقتی ب بچه این قدر تو این چیزا بها بدی و نطر سنجی کنی هم اون مادر هم بقیه افراد آسیب میبینن. 

اینجا جَوِش فرق داره با سمت شما گلم متاسفانه اینجا بچه هاش یکم .... خدا به راه راست هدایتشون کنه انش ...

خب عزیزم من تو منطقه متوسط هم خودم تو غیرانتفاعی بودم همه مدل بچه ای بود. مودب و بی ادب. 

تو دولتی هم همینطوره. 

دلیل نمیشه کسی ک پول داره میذاره غیر انتفاعی بچش مودب باشه که

2810