2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
گلم دو شنبه با پدرش میخوام برم من یکم ادم ارومی ام بهتره یه سر زبون دار بام باشه 😁

عزیزم به نظر ممکنه خیلی لیلی به لالای بچه گذاشته باشین و یه خورده پر توقع و کمالگرا بار اومده ...باهاش صحبت کنین بگین اگه کلاس خلوت میخوای باید برگردی مدرسه قبلیت ولی اگه این مدرسه رو دوست داری باید یه خورده با شرایط کلاس کنار بیای ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
گلم همینکارو کردیم و حتی تو همون سطح و سخت تر هم چاپ کردیم گذاشتیم جلوش عین کلاس زمانم گرفتیم براش م ...

پس اذیتش نکن بذارش یه مدرسه دیگه.خدایی بردیش غیرانتفاعی که چش فامیل دربیاد یا به فکر خودش بودی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا مدارس غیر انتفاعی اصلا بدرد نمیخورن من هرکیو دیدم تو اطراف رفته غیر انتفاعی بلانسبت هیچی حالیش ...

برترین های کنکور و ببینی از مدارس غیرانتفاعی ان.مدارس دولتی تو قبولی های کنکور سهمش خیلی کم بوده همه یا مدارس سمپاد بودن یا غیر انتفاعی.ولی در سنین کم مدارس دولتی کفایت میکنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

دخترمن توکلاسشون ۴۰ نفر هستن

شما دخترت رو تحت فشار گذاشتی استرس داره از استرس جواب نداده.

لازم نیست این همه سخت بگیری بزار شاد باشه وزندگی کنه.

نمره اول وممتاز کلاس شدن با روح وروان بیمار هیچ ارزشی نداره

سلام عزیزم ببین دختر من هم اوایل مثل دختر شما بود دختر تک تو خونه ساکت و شلوغ و اروم بار اومده بود و وقتی سر کلاس میرفت یا میرفتیم مهمونی اذیت میشد و نمیتونست ارتباط بگیره به نظرم هم پیگیر درس و مدرسه و معلمش باش هم بچرو ببر جاهای شلوغ مهمونی پارک و محیط های پر سرو صدا تا یاد بگیره دختر من خدا رو شکر دیگه براش عادی شده ولی اوایل خیلی اذیت شد.

ببخشیدا ناراحت نشی ازم ولی دخترتو اینقدر لوس و حساس بار نیار اینجوری تهش یه هیجا نمیرسه 

باید یاد بگیره خودشو با شرایط تطبیق بده هیچ هیچ چیز باب میل ادم نیست که 

حتی ایراد گرفتنش از مدرسه یه دلیل مسخره اس و شما هم بهش بها میدید 

بلزم شرمنده اینقدر رک میگم ولی داری ایندشو نابود میکنی با دستای خودت 

عزیزم من به نظرم بچه شما عین شما کمالگراس و از کلاسش خوشش نمیاد

و تصمیم گرفته سفید بده تا شما بهم بریزه(که موفق هم بوده) و بعد هم کاری کنه تا بره کلاس الف

شما خودتم مثل من سمپادی بودی و میدونی عدم تمرکز باعث نمیشه که بچت 4 + 5 (مگر خنگ باشه که نیست) رو جواب نده و اینا همش از عمده

و خب دو راه داری با ساز بچت برقصی

یا از همین الان جلوش رو بگیری و بهتره جلوش رو بگیری چون ماکسیمم تا دانشگاه بتونی نازشو بخری بعدشو باید بسازه

من به شدت با مدارس دولتی فعلی مخالفم. سطح بچه ها از نظر ادب و سطح خانوادگی پایینه.

ولی شما زیادی داری بچه رو پاستوریزه بار میاری عزیزم. قرار نیست به هر چالشی می خوره تو سریع اون مانع رو از سر راهش برداری و کارش رو راحت کنی. اینجوری بچه ات بی دست و پا بار میاد. دیگه فردا روزی هیچ مشکلی رو نمی تونه خودش حل کنه همه اش آویزون شماست.

واقعا مدارس غیر انتفاعی اصلا بدرد نمیخورن من هرکیو دیدم تو اطراف رفته غیر انتفاعی بلانسبت هیچی حالیش ...

بستگی به بچه داره اطرافیان شما هم لابد سطح هوشیاریشون پایینه🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اسی جان بجای کلاسهای ریاضیات مشکل بچت رو حل کن احتمالا از جای دیگه است مشکلش ولی کلاسو بهونه میکنه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ببخشید ناراحت نشی، من نمیخوام از معلم ها دفاع کنم. ولی بچه شما خودش مشکل تو درسا داره. آخه بچه اول د ...

نه عزیزم بچم واقعا درسش خوبه در همون حد حتی بالاتر هم ازش ازمون گرفتم عالی و سریع جواب داد 

فقط سر همین کلاس هنگ میکنه 

تو کانون ریاضی و زبان خیلی خیلی پیشتازه و با اعتماد بنفس 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بیست نفر زیاد نیست 

ما تهرانیم پارسال کلاس دخترم سی نفر بودن با این که غیر انتفاعی بود 

احتمالا بچت به همون کلاس ده نفره عادت کرده ولی باز برو به مدیر بگو یا ببرینش اون کلاس ا وم تر یا شهریه رو برگردونین می خوان ببرمش مدرسه ی قبلش اینجا بچم پسرفت می‌کنه کلاس شلوغه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

اصلا مدرسه ش رو عوض نکنیا

لی به لالاش نذار

بیست نفر واقعا تعدا زیادی نیس

تا کی میخوای دنبالش بری ایزوله ش کنی،

الان جلوی روش حق ر بهش نده بگو باید یاد بگیری تو هر شرایطی دقت و تمرکز داشته باشی، تلاشت رو بکن مطمئنم  دفعه ی بعدی بهتر میشه

مدرسه ی پسر دوست من چهل و پنج نفرن تو هر کلاس، اونم تو نیاوران تهران

2810