2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️اره

نه نگران نباش😬

راستی دوران بارداریت حالت تهوع زیاد داشتی یا کم هوس چه چیزایی میکردی

ببخشید وقتتو گرفتم😐میخوام بدونم به جنسیت ربطی داره یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگران نباش😬راستی دوران بارداریت حالت تهوع زیاد داشتی یا کم هوس چه چیزایی میکردیببخشید وقتتو گرفت ...

راحت باش عزیزم... حالت تهوع ن تا وقتی که در یخچال رو باز میکردم... سرجمع 10 بار هم بالا نیاوردم 

هوس خاصی نداشتم بیشتر ترشی بود اولا .. الان هم شیرینی جات 

راحت باش عزیزم... حالت تهوع ن تا وقتی که در یخچال رو باز میکردم... سرجمع 10 بار هم بالا نیاوردم هوس ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی🥰🥰برام فرقی نداره جنسیت فقط کنجکاو میشم 

چرا عزیزم ناخواسته باردار شدی؟البته این حالت طبیعیه

ن خودم میخواستم شوهرم مخالف بود بعدک باردارشدم اصلایجوری شدم دیگع نخواستمش ولی خب کارازکارگذشته بودالانم روزبروزبدترمیشم نمیدونم بخاطرهورمونامع یاچی

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
ن خودم میخواستم شوهرم مخالف بود بعدک باردارشدم اصلایجوری شدم دیگع نخواستمش ولی خب کارازکارگذشته بودا ...

اره هورمونات بهم ریختن دیگه خیلی طبیعیه،منم خیلی گریه میکنم اصلنم نمیدونم واسه چی

رفتار بقیه خیلی مهمه،شوهرت بهت اهمیت میده؟

چند وقت بعد سقط دومتون باردار ‌شدین؟

شیش ماه بعد سقط دوم باردار شدم  

سقط اولم هفت ماه شد 

یکسال بخاطره دوتا سقط عقب افتادم حدودا نزدیک به دو سال هم باردار نمیشدم 

زایمان طبیعی   درد اخرش خیلی  شدیده و زمانش  برای  بعضیا  کمه برا بعضیا  تایمش طولانی تره و اینکه بیشتر از درد شدیدش  بیشتر  ادمو کم طاقت میکنه  چون زمان خیلی دیر رد میشه مثلا نیم ساعت یا یکساعت درد شدید   خیلی کند  رد میشه  مثل جون دادنه  ولی خب  بعدش ک بچه بدنیا میاد پاداش این همه درد رو میگیری  یه ارامش خیلی زیاد   و ریلکسی سراغت میاد  میتونی بلتد شی کاراتو بکنی  بچه رو بگیری  تعویض کنی  و هر چی دوست داری بخوری  چون خیلی هم گرسنت میشه  بعد زایمان

یادمه  تخت کناریم ک سزارین بود خیلی  در  عذاب و سختی  بچشو  شیر میداد کوچیک ترین تکونی ک میخورد جیغ میزد خونریزی  زیاد داشت و ممنوعیت غذاییی و......   بچشم  تا صب  گریه میکرد  چون مادر نمیتونس  بشینه   شیر بده  حتی  یه جاهای من  بچه شو میگرفتم  شیر دادم    و خدا رو شکر میکردم که  ‌طبیعی  زایمان کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج
2810