2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست
اره هورمونات بهم ریختن دیگه خیلی طبیعیه،منم خیلی گریه میکنم اصلنم نمیدونم واسه چیرفتار بقیه خیلی مهم ...

گاهی آره اهمیت میده گاهی ن یبارمیگه بچه نمیخواستم یبارمیگه میخوام خودمم گیج شدم هی میخوام حالموخوب کنم هی بدترمیشم

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
زایمان طبیعی درد اخرش خیلی شدیده و زمانش برای بعضیا کمه برا بعضیا تایمش طولانی تره و اینکه بی ...

جدی؟😢بنظرت دردشو میتونم تحمل کنم؟من خیلی بدنم ضعیفه خیلیم لاغر شدم چون هیچی نمیخورم بیشتر میترسم بدنم طاقت نیاره وگرنه خودم دردشو تحمل میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی آره اهمیت میده گاهی ن یبارمیگه بچه نمیخواستم یبارمیگه میخوام خودمم گیج شدم هی میخوام حالموخوب ک ...

عزیزم من مدیتیشن فقط حالمو بهتر میکنه بهت پیشنهاد میکنم انجام بدی

شیش ماه بعد سقط دوم باردار شدم سقط اولم هفت ماه شد یکسال بخاطره دوتا سقط عقب افتادم حدودا نزدیک به ...

خودت نمیخواستی  بعد  سقط سریع  باردار شی ؟  تو چند هفته  سقط شد عزیزم  ؟ 

ان شاءالله خدا  این بچتو  حفظ کنه   

اللهم عجل لولیک الفرج
جدی؟😢بنظرت دردشو میتونم تحمل کنم؟من خیلی بدنم ضعیفه خیلیم لاغر شدم چون هیچی نمیخورم بیشتر میترسم بد ...

اره  که میتونی  خدا در وجود زن  تحمل این درد رو قرار داده  توکل کن  به خدا   واقعا زایمان طبیعی  خیلی  بهتره اگه  شرایطت خوب باشه  ان شاءالله  

اللهم عجل لولیک الفرج
اینجا فقط یه بیمارستان بااین شرایط قبول میکنه که هزینه سرسام اور داره

من یادمه  سر زایمانم  میگفتم  سزارینم کنید خیلی ترسیده بودم  گفتن  رضایت شوهرت لازمه    برای سزارین  بعد  زنگ زدن ب شوهرم گفتن خانمتون شرایط  طبیعیش خیلی عالیه ولی اصرار داره سزارین  کنیم  بعد شوهرم اجازه نداد 😐 🤣 

ولی حب  انقد ک اطرافیان منو ترسونده بودن از  زایمان طبیعی ترسناک نبود و  خیلی هم لذت بخش بود

اللهم عجل لولیک الفرج
2810