2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10812 بازدید | 1146 پست

سلام نی نی یار.خسته نباشی . من تاپیکام مشکل داره وقتی قفل میکنم بازمیشه بازمیکنم قفل میشه یاقفل شده میخوام بازبشه بازمیبینم قفله .متوجه منظورم شدین؟😅🤦‍♀️خودم که نفهمیدم چی گفتم ولی همونه که گفتم 

سلام من برای کسی تاپیک نزدم هیچ وقت .... کاری به کسی ندارم ....

پستهاتون همین جا هست کل کل بحث دعوا و تو تاپیکتون تیکه انداختن غیرمستقیم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نی نی یار.خسته نباشی . من تاپیکام مشکل داره وقتی قفل میکنم بازمیشه بازمیکنم قفل میشه یاقفل شده ...

سلام

الان چند وقته که سایت خرابه.

برای منم بعضی وقت ها این جوریه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام نی نی یار.خسته نباشی . من تاپیکام مشکل داره وقتی قفل میکنم بازمیشه بازمیکنم قفل میشه یاقفل شده ...

قفلش خراب شده باید قفلساز بیاریم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلامالان چند وقته که سایت خرابه.برای منم بعضی وقت ها این جوریه.

@اوج_آسمان    

سلام

این جا نی نی یار دارن جواب میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
عه فک کردم فقط برامنه چون هرچی بازمیکنم میبینم قفله یاقفل میکنم بازه

🟢 یک چند دفعه امتحان کنین درست میشه. مثلا برید تاپیک های دیگه رو قفل و باز کنین.

🟠 تازه بعضی وقت ها یکدفعه می بینم کل تاپیک هام قفل_ نی نی سایت خورده اما بعد دوباره برام درست میشه ❗️❗️

سلام عزیزم خسته نباشیدکاش کلن این چالشا توسایت بردارین هرچی دعواست رو همین چالشاست

سلام نمیشه یه بار ممنوع کردیم و حتی خیلی ها رو لغو کردیم ولی بدتر شده بود کل سایت شده بود چالش و همه با این که میدونستن ممنوعه و لغو میشن بازم مدام تاپیک میزدن و لینکشون رو میذاشتن الان که ممنوع نیست کمتر شده 

[QUOTE=358842731] سلام نمیشه یه بار ممنوع کردیم و حتی خیلی ها رو لغو کردیم ولی بدتر شده بود کل سایت شده بود چالش و همه ... /QUOTE]

این خانم درست میگه بیشتردعواهای سایت ازهمین ناشناسا شروع میشه من خودم قبلا زدم دیدم دیگه میان پشت سرکاربرا حرف میزنن یاحتی طرف ممکنه الکی بگه من فلانی هستم وشروع کنه ازکاربری که بدش میادحرف بزنه .

[QUOTE=358842731] سلام نمیشه یه بار ممنوع کردیم و حتی خیلی ها رو لغو کردیم ولی بدتر شده بود کل سایت ...

اره دقیقا همینه

خدایی توچالشا نمیرم اگرم برم باطرف احوال پرسی میکنم

بیشتریا اومدن بهم گفتن چرا میری چالش کاربرا پشت سرماحرف میزنی باید صدتا قسم بخوری تا حرفتو باورکنن نمدونم چرا اینجارو خیلی جدی میگیرن وچرا پیگیری کاربرا رو میکنن که کی داره چکارمیکنه کی زندگیش چجوریه اخه مگه اینجا دادگاه هست

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

اره دیدم .حرفتو قبول دارم

اینجا همه بالاخره همه برا یه بارم که شده با کاربرای دیگه بحشون شده کاربرا هم ازاین ناشناسا سو استفاده میکنن ومیرن پشت سر بقیه حرف میزنن

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

2810