2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10812 بازدید | 1146 پست
@niniyar_5 این چندتا کاربر که دوستن، منو روانی کردن😭😭😭😭😭😭😭😷😷تورا خدا کجایی😭😭😭😭😭

من رسیدگیم اینطوریه که همتون رو برای یک ماه لغو میکنم با هر کاربری هم برگردین و متوجه بشم می بندم تا یک ماهتون تمام بشه اینجا مهدکودک نیست چکار کنم ببندم یا تمامش میکنین برای همیشه؟ یعنی چی هر چی صبر میکنم کوتاه نمیایین مگه 5 ساله هستین که من حتما لغو کنم تمامش کنین؟ سایت شلوغ پر مزاحم همین الان دارم اینو مینویسم ممکنه مزاحم عضو بشه بیاد تو سایت

@ایلدیریم۱۳۷۷    @ملکه455منم    @yaldam__    

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رسیدگیم اینطوریه که همتون رو برای یک ماه لغو میکنم با هر کاربری هم برگردین و متوجه بشم می بندم تا ...

عزیزم بقران از صبح ساعت ۱۱ شروع کرده هی تاپیک میزنه، من گزارش میزنم، بعد تاپیک حذف میکنه، آخه من چیکار کردم مگه؟؟؟

اسکرین می‌ذاره کلی توهین میکنه

❤️دنیام پسرام❤️

@niniyar_5 این چندتا کاربر که دوستن، منو روانی کردن😭😭😭😭😭😭😭😷😷تورا خدا کجایی😭😭😭😭😭

خیلی زیاد بهتون گفتم تگ نکنین هر چی تگ هامو می بینم یهو می بینم 5 تا تگ شدم فکر میکنم الان مزاحم امده بهتون گفتم وقتی تگ می کنین می بینم ولی چون در حدی نیست من مداخله کنم جواب نمیدم شما چند سالتونه؟ یعنی نمیتونین همون اول یک گزارش واسه پستهای توهین بزنین و هیچ جوابی بهشون ندین و نادیده بگیرین تمام بشه؟ از صبح همینطور تگ میکنین بعد دلخورم میشین از من ، تگ من مهمه نباید هی واسه دعوا و بحث منو صدا بزنین باید گزارش بزنین و بدون ادامه دادن دعوا رد بشین و تمام 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
من رسیدگیم اینطوریه که همتون رو برای یک ماه لغو میکنم با هر کاربری هم برگردین و متوجه بشم می بندم تا ...

تاپیکایی که زدن و گزارش زدم براتون ثبت نشده؟

به جون بچم اگر من اصلا کاربرایلدیریم بشناسم، نمیدونم چرا اینقدر از من عقده داره

❤️دنیام پسرام❤️

عزیزم بقران از صبح ساعت ۱۱ شروع کرده هی تاپیک میزنه، من گزارش میزنم، بعد تاپیک حذف میکنه، آخه من چیک ...

همون اول نادیده بگیرین و تگشون نکنین ادامه میدن؟ نه پس شما هم مقصرین هم واسشون تاپیک زدین هم تا اخرین لحظه بحث می کنین

خیلی زیاد بهتون گفتم تگ نکنین هر چی تگ هامو می بینم یهو می بینم 5 تا تگ شدم فکر میکنم الان مزاحم امد ...

گزارش زدم که🥲🥲ولی تاپیک حذف میکنه، تو همین تاپیک که بهم گفت مشکل روانی داری هم گزارش زدم و جوابش ندادم

❤️دنیام پسرام❤️

همون اول نادیده بگیرین و تگشون نکنین ادامه میدن؟ نه پس شما هم مقصرین هم واسشون تاپیک زدین هم تا اخری ...

خب عزیزم داشت همینجور تاپیک میزد، گزارشم میزدم حذف میکرد

❤️دنیام پسرام❤️

گزارش زدم که🥲🥲ولی تاپیک حذف میکنه، تو همین تاپیک که بهم گفت مشکل روانی داری هم گزارش زدم و جوابش ن ...

پستهاتون همین جا هست دیگه وقتی بحث کنین اونا هم ادامه میدن باید نادیده بگیرین تا تمام بشه وگرنه لغو هم بشن برگردن همین ادامه پیدا میکنه طبق تجربه بهترین راه نادیده گرفتن هست تو تاپیکهاشون اصلا نرید و کاری به هم نداشته باشین 4 تا خانم میایین اینجا تفریح و سرگرمی یا اعصاب خردی؟

چشم عزیزم آخه من کاری به ایشون نداشتم💔

منم که هییییچ وقت با شما کاری نداشتم.هررررر چی بوده رو فراموش کنیم،💔✋

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خیلی زیاد بهتون گفتم تگ نکنین هر چی تگ هامو می بینم یهو می بینم 5 تا تگ شدم فکر میکنم الان مزاحم امد ...

سلام من برای کسی تاپیک نزدم هیچ وقت .... کاری به کسی ندارم ....

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2810