2777
2789

توروخدا بگید چه کارکنم دشمنم دست از طلسم و جادوی من برداره دیگه طلسمم نکنه😭چیکارکرددید دیگه شمارو طلسم نکردن جادو نکردن دست از سر شما برداشتن بگییید

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرز امام جواد بگیر

نماز بخون حتما

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یچیزی میگم ناراحت نشیا ولی چون اینقدر معتقدی و فکر میکنی بهش هرررر بلایی سرت بیاد فکر میکنی دشمنت طلسمت کرده😐 من اگه از مصیبت هام بگم توو این چندسال اخیر مطمئنم کَفِت میبره

عزیز دل واسه چندماهم که شده اعتقادتو از اینجور چیزا کم کن و اصلا بهش فکرنکن. اگه ترس از شناخته شدن نداشتم بخدا واست میگفتم چ اتفاقایی واسم افتاده ولی همه اینها حکمت و خواست خدا بوده و بس. پس من بگم که واسم کاری کردن دشمنام؟! گاهی هم بخاطر چشم زخم میشع که مثلا مورد حسادت خیلیا باشی و باعث شه اتفاقی واست بیفته

اولین کاری که میخای بکنی اینه که این تفکر جاهلانه و قدیمی رو کنار بزاری همین. وگرنه با نماز و دعا و قربونی کردن گوسفند هم باز اتفاقات بدی میفته و باز تو میگی جا. دوم کردن😑 اعتقادت به نماز و خدا و ... هم از بین میره 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

به هرچیزی اعتقاد داشته باشی سرت میاد. یه مثال میزنم که واست روشن شه. یه بنده خدایی از اقوام هس که بشدددت معتقده که چشم میخوره. حالا چیز خاصی هم نیستن و مال و اموال خاصی هم ندارن ولی اعتقادش اینه. اونم به صورت افراطی مثلا توی چله زمستون یه سرما میخورن میگن وای رفتیم فلان مهمونی چشم خوردیم😐 خب توو چله زمستون سرما خوردن عادیه و همه پاییز زمستون درگیر بیماری انفولانزا هستن. حالا اینقدر گفته که واقعا بلا زیاد سرش میاد از شکستن دست و لاغر شدن و دزدی و کمردرد و دعوا و دادگاه و فوت عزیزاش و .... اینا همش بخاطر اعتقاداییه که داره. بعضی از اتفاقاشم واقعا چشم زخم نیس و طبیعیه واسه هرکسی پیش میاد 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

مردمم بیکارن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....