2777
2789
عنوان

استرس در بارداری

72 بازدید | 8 پست

سلام خانومای گل

من تو۲۲ هفته ی بارداری هستم.

خیلی استرس دارم

چون بارداریم پرخطره همش میترسم اصلا نمیتونم ازین دوران لذت ببرم

همش نگران حال بچه هستم که چی میشه

راستی سفت شدن شکم طبیعیه؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
سلام عزیزم ایشالله خدا ب دلت آرامش بده و این روزا ب خوبی طی بشه ..شما تو ی پست گفته بودید بارداری او ...

سلام گلم

بارداری اول با سرویکس ۲۸ سرکلاژشدم.

اما بارداری دوم با سرویکس ۳۴ سرکلاژ نشدم و دانشگاهم میرفتم فقط استراحت نسبی داشتم سعی میکردم یکم دراز بکشم در طول روز‌.حتی بین کلاس ها تو نماز خونه دراز میکشیدم.

الان سرویکسم ان تی ۳۷ بود.توی انومالی هم ۳۶.دکترم گفت خوبه اما شیاف و امپول داده بهم.گفت سرکلاژ نیازی نیست چون بارداری دومم بدون سرکلاژ ۳۷ هفته و ۴ روز زایمان کردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلمبارداری اول با سرویکس ۲۸ سرکلاژشدم.اما بارداری دوم با سرویکس ۳۴ سرکلاژ نشدم و دانشگاهم میرفت ...

عزیز دلم برات خوشحال شدم ب جای استرس ب داشته هات فکر کن ب اینکه خدا پسری سالم هدیه داده و نیاز ب سرکلاژ هم نداری روزی هزار بار شکر خدا رو ب جا بیار ...من ی بارداری ناموفق داشتم با وجود سرکلاژ کیسه آبم پاره شد و ...الانم باردارم فقط از خدا میخوام ک نیاز ب سرکلاژ و استر احت نباشه واقعا شرائط استراحت رو ندارم ...اینکه شما تو این بارداریت نیاز ب سرکلاژ نداشتی منم امیدوار شدم آخه بارداری اولم همچی خوب بود ،دومی ک میگم ناموفق شد از اولش خونریزی و دردسر داشتم ،اما الان ک باردارم خدا رو شکر وضعیتم خوبه ،فقط چیزی ک میدونم برا اثر استرسای شدیدی ک داشتم ب خودم و بچم ظلم کردم ....کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن رو حتما بخون ،موفق باشی عزیزم 

عزیز دلم برات خوشحال شدم ب جای استرس ب داشته هات فکر کن ب اینکه خدا پسری سالم هدیه داده و نیاز ب سرک ...

من دوتا سقط داشتم توی سال های ۹۷ و ۱۴۰۰

یکیش ۱۷ هفته یکیشم ۱۲

یکیش توقف رشد بود اون یکی ناهنجاری جنین

الان بعد ۹ سال از تولد دخترم باردار هستم.این یکی بارداری دکترم گفت اگر استراحت نسبی بکنی و شیاف و امپول سرویکستو کاور میکنه.

بعدم هربارداری با بارداری دیگه ای متفاوته.همشون مثل هم نمیشن.راستی خود سرکلاژ باعث عفونت و ریسک پارگی کیسه آب هست.واسه همین دکتر من اصلا خوشش نمیاد و گفت ترجیح میدم با شیاف و امپول بریم جلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم برات خوشحال شدم ب جای استرس ب داشته هات فکر کن ب اینکه خدا پسری سالم هدیه داده و نیاز ب سرک ...

راستی منم شرایط استراحت ندارم چون بچه مدرسه ای دارم واسه همین سعی میکنم نسبی استراحت کنم.اما میدونی من بخاطر اون دوتا تجربه ام که به دلایل دیگه ای از دست دادم دیگه هم یکم استرسی شدم و هم میگم اگه عمر بچه ای بدنیا باشه خدا با هر شرایطی به ادم میدتش.

باورت میشه سر اون دوتا بچه که از دست دادم سرویکسم عالی بودن و بزور سقط شدن🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم شهر شیراز هستین شما؟من اصالتا پدرن شیرازی مادرم ممسنی هست اما عروس اومدم اردبیل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم شهر شیراز هستین شما؟من اصالتا پدرن شیرازی مادرم ممسنی هست اما عروس اومدم اردبیل

عزیزم قطعا سختی های زیادی پشت سر گذوشتی ،ایشالله با توکل ب خدا همه چی خوب پیش میره ،

آره واقعا هر بارداری با هم فرق دارن ،بارداری اولم عالی بود دومیه بعد ۱۴ سال خیلی بهم سخت گذشت آخرم بیمارستان شهرمون امکانات نداشت تو سی هفته بچم از دستم رفت ،آنچنان افسردگی داشتم فکر میکردم دنیا ب آخر رسیده و حتی فک میکردم دیگه هیچ وقت باردار نمیشم و مدام فکرای منفی ،اما میبینم ک تمام افکارم بیهوده بود و فقط خودمو اذیت کردم ...واقعا تا خدا نحواد هیچ‌برگی از درخت نمیافته 

از شهرستانای شیرازم .

ماشالله رفتی اون سر کشور 😍با فرهنگا و رسم و رسومات فوق العاده متفاوت 🥰ایشالله شاد و سلامت باشید ...از مسیرت لذت ببر عزیزم و همه چی رو بسپار ب خدا 

عزیزم قطعا سختی های زیادی پشت سر گذوشتی ،ایشالله با توکل ب خدا همه چی خوب پیش میره ،آره واقعا هر بار ...

ممنونم.انشالله اینبار بسلامتی بغلش بگیری بچتو.برای منم خیلی دعا کن گلم.🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40