2777
2789
عنوان

توروخدا یکی کمک کنه🥺جواب بتا

108 بازدید | 19 پست

من ۲۵شهریور رابطه داشتم و ۳۰ شهریور باید پریود میشدم و نشدم بجاش ۷روز تاخیر داشتم که ۷مهر پریود شدم‌ و سه روز بعد اتمام حالت تهوع داشتم و سردی بدن و چن چیز دیکه

۱۴مهر ازمایش دادم منفی بود و بتا ۰/۰۱

۲۰روز از رابطه هم گذشته بود ازمایش دادم

منو بگو فکردم گفتی بتا مسعله ریاضیه اومدم جواب بدم  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه عزیزم چند روز قبل از پریودی اقدام نکن .باید روز تخمک گذاری اقدام کنی اینطوری شانست بیشتره .

نمیخوام باردار باشم دو تا بچه دارم

الان یعنی ممکن نیست با این چیزایی که گفتم 

روز مناسبی بوده ۲۰روز بعد نزدیکی که ازمایش دادم؟

من بهت پیشنهاد میکنم قبل از اقدام آزمایش بدی تا آهن و چیزای دیگه بفهمی چیه قرص فولیک اسید و تقویتی مصرف کنی بعد اقدام کنی . اینطوری بهتره . چون خودمم قبل از بارداری این هارو رعایت کردم 

🤍🕊️
تاریخ زایمان را محاسبه کن؟؟ ۲نمره 🤣🤣🤣🤣

ول ا  سر در نمیارم   

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من بهت پیشنهاد میکنم قبل از اقدام آزمایش بدی تا آهن و چیزای دیگه بفهمی چیه قرص فولیک اسید و تقویتی م ...

نمیخوان باردار بشم دوتا بچه دارم

با این شرایطی کا گفتم بعد ۲۰روز نزدیکی ممکنه ازمایش هطلا بوده؟

ممکنه بعد ۲۰ روز نزدیکی ازمایش اشتباه بوده

من حدود ۱۰-۱۲ روز قبل از پریودیم آزمایش خون دادم دقیق نشون داد که باردارم چون به شدت مریض شده بودم میخاستم مطمئن بشم باردار نیستم آزمایش دادم که نشون داد باردارم. 

حالا شما هم مثل من حساب کن ببین چند روز به پریودیت مونده اگر بیشتر از دو هفته بود امکان داره اشتباه باشه دیگه خیلی زود دادی

یعنی این پریود که شدم نه پریود بعدی ؟

مثلا من ۲۰ تیر پریود شدم ، حالا  ۱۰ روز مونده به ۲۰ مرداد که بخوام دوباره پریود بشم آزمایش دادم و باردار بودنم رو نشون داد 

2810