2777
2789

من الان ۲ماهه پسرمو از دست دادم 

خواهرم اوباش یه چندبار میومد بهشت زهرا ولی بعدش اصلا نمیومد مگم چرا نمیای میگه دوره نمیتونم بیام ولی همیشه می‌ره ت بازار میگرده  می‌ره دخترشو می‌بره اونبر دنیا مدرسه 

بعد یکبار پنج شنبه نبود من گفتم مخام برم بهشت زهرا میخنده میگه حالا نشون خودت نده

مگه بچه من تیکه پارچه دفن کردم ک مسخره می‌کنه😞

بعد مدتی مامانم از مزرعه کمی میوه فرستاده بود داده بود ینفر آورده بود قرار بود بیاره جلو خونمون ولی نیاورد بعد مامانم  زنگ زد گفت میوه ها ت آفتابه خراب میشه برین بیارینش خواهرم ک شوهرش نیس وسیله نداش شوهر من رف آورد زنگ زده مگه بده شوهرت واسم میوه بیاره منم ب شوخی گفتم شوهرم مگه نوکرته 

نوشته بود چرا بردین یچی من چیز اون اخرش من گفتم بهم پ نده من حوصله ندارم گف ماتمت دارم منم گفتم برو ماتم شوهر همسایتون داشته باش ک بش پیام میدی 

بهم پیام میدن ولی میگه شوهرم در جریانه و منظوری نداریم 

خلاصه گذشته تا اینکه من با اون  یکی خواهرم رفتیم بیرون

خواهرم ی شال واسم قرض خرید بعد چن وقت دیدم یاد این خواهرم داده ک برو پولت ازش بگیر و یکمی غیبتم کرده بودن 

منم دیشب پیامش دادم گفتم ت چکار داری من می پول عاطفه بدم بتوچه گفتم من بچم از دست دادم خجالت نمی‌کشی اگه یدفع دیگه دیدم از من حرف زدی خودت میدونی 

و گفتم ت ک منو درک نمیکنی خدا کنه سر خودت بیا صب دیدم اومده با دعوا و کتک زدن منم زدمش. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای از دست دادن پسرت متاسفم خدا صبرت بده 

ولی خدا یه عقلی به شماها بده یه ارامشی هم به من 

اخه اینا چیه میگی   خدا هنوز مشغله بهتون نداده تا پوستتونو بکنه دیگه تو این فکرای چرند نباشید 

عجب ادمی هستی بچه خواهرتو نفرین میکن که وانشالله بمیرهعجب خدا بچتو رحمت کنه ولی خیلی ادم خطر ناکی هس ...

وقتی درکم نمیکنه ولی دلمو میشکونه من باید اینطور بگم 

آدم تا سرش نیاد نمی‌فهمه من شب روزم داغونه ولی اون رفتارش اینه