2777
2789
عنوان

خانه مامایی🔴✨

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 79 پست

من هشت ماه سزارین شدم،از شهریور پریودم تا الان خونریزی نیاز ب تعویض نوار،روزی دوسه بار

سونو واژینال دادم دیواره هفت,احتمال پولیپ یا لخته خون،بارداری هم دادم منفی بود،چیکار‌کنم؟ویتامین کا دوتا زدم,جلوگیری هم میخورم،دکتر داد,تو این دوماه,ال دی،مفنامیک،ترنسید،نشاسته تواب همه کار کردم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
توی رابطه ای که داشتم ناخواسته دخول اتفاق اتفاد یعنی کلا وارد نشد ولی خیلی کم وارد شد بعد اون در حد ...

سلام

اگه پرده آسیب دیده بود قطعا متخصص بهتون میگفت

علت دو سه قطره خون هم آسیب سطحی مویرگ هست که نگران کننده نیست و درد زیر دل هم به خاطر کشیدگی و گرفتگی عضلات حین رابطه هست ممکن هست حین دخول به شدت خودتون رو سفت گرفتین که هم چندین مویرگ به صورت سطحی آسیب دیدن و هم سبب درد زیر شکم شده 

قطعا اگه هایمن آسیب دیده بود متخصص بهتون میگفت نگران نباشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارترجان خیر دنیا و آخرت رو ببینی

عفونت واژن و رحمم مدام برمیگرده 

چه خاکی به سر کنم ؟؟ 

جان عزیزت جوابم رو بده 😭😭😭😭😭😭😭

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام وقت بخیر من چندین ساله پریود های نامنظم دارم این ماه اصلا پریود نشدم (مجردم) همچنین موی زائد هم ...

سلام 

بله علائم تخمدان پلی کیستیک دارین باید برین دکتر تا ازمایش خون برای اندازه گیری سطح هورمون ها واستون بنویسه و یک سونو هم در کنارش بدین

بعد طبق ازمایش و سونو درمان شروع بشه

من هشت ماه سزارین شدم،از شهریور پریودم تا الان خونریزی نیاز ب تعویض نوار،روزی دوسه بارسونو واژینال د ...

سلام

مجدد سونو بدین علت خونریزی میتونه پولیپ باشه که اقدام باید به برداشتن پولیپ کنن

اگه تو سونو احتمال پولیپ هست پیش یه متخصص خوب برین تا پولیپ رو بردارن علت خونریزی شدیدتون پولیپ هست

آهن رو هم در این مدت بخورین

اصلا لازم نیست از نشاسته تو آب استفاده کنین باید اقدام اساسی انجام بشه که برداشتن پولیپ هست

استارترجان خیر دنیا و آخرت رو ببینیعفونت واژن و رحمم مدام برمیگرده چه خاکی به سر کنم ؟؟ جان عزیزت جو ...

سلام

علائم عفونت چیه باید بسته به نوع عفونت پزشک برای شما درمان بنویسه

استفاده اشتباه از دارو عفونت رو درمان نمیکنه

باید به صورت منظم لباس زیر رو عوض کنین 

لباس زیرو خودتون بشورین و با گرمای هوا یا اتو کامل خشک کنین

خانوم هایی که عفونتشون بعد مدت کوتاهی درمان مجدد برمیگرده علتش اینه که شریک جنسیشون درمان نشده ایشون هم در کنار شما باید درمان بشه درمان یک طرفه پاسخگو نیست

روزانه ماست پروبیوتیک استفاده کنین

ایمنی بدنتون رو بالا ببرین 

از دستشویی عمومی استفاده نکنین 

دستمال رو به روش صحیح استفاده کنین بعد از هر بار ادرار یا اجابت مزاج به صورت ضرب دری فقط نم ناحیه تناسلی رو بگیرین لازم نیست جوری خشک کنین که پرز دستمال باقی بمونه باعث عفونت میشه

ناحیه تناسلی رو فقط با آب ولرم شست و شو بدین گاهی اوقات مواد بهداشتی که شیمیایی هستن فلور ناحیه واژن رو تغییر میدن و شما رو مستعد عفونت میکنن

سعی کنین در طول روز یا به خصوص شب لباس زیر نپوشین 

و مصرف ویتامین C به پیشگیری از عفونت کمک میکنه

سلاممجدد سونو بدین علت خونریزی میتونه پولیپ باشه که اقدام باید به برداشتن پولیپ کنناگه تو سونو احتما ...

این سونوم،لطفا نگاه کنین

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
سلاممجدد سونو بدین علت خونریزی میتونه پولیپ باشه که اقدام باید به برداشتن پولیپ کنناگه تو سونو احتما ...

دکتر گفت اگه خونریزیت ی هفته ده روز دیگه طول کشید کورتاژ میشی

اهن میخورم

این سونوم،لطفا نگاه کنین

سونو داره میگه یا وجود لخته هست که ممکنه علتش این باشه بعد از زایمان خوب ماساژ رحمی داده نشده یا یه تیکه از پرده جفت باقی مونده باشه

یا علت دوم پولیپ هست که هردو این موارد باعث خونریزی سنگین میشن و باید اقدام اصلی انجام بشه بهتون دارو داده بشه تا لخته کوچیک بشه و از بین بره یا اینکه پولیپ برداشته بشه 

بقیه موارد تو سونو نرمال و طبیعی 

دو عدد کیست نابوتین هم داریم که این کیست ها خوش خیم هستن و نیاز به درمان ندارن

سلامگاهی اوقات اولین پریودی اتفاق نیفتاده اما تخمک گذاری از قبل شروع شده برای حاملگی ما یک تخمک سالم ...

خیلی ممنون اما اگه قضیه مربوط به ۲ ماه پیش باشه چی یعنی تخمک گذاری شروع نشده باشه چی

خیلی ممنون اما اگه قضیه مربوط به ۲ ماه پیش باشه چی یعنی تخمک گذاری شروع نشده باشه چی

تخمک گذاری یک الی دوسال قبل از وقوع پریودی شروع و یک الی دوسال بعد از یائسگی متوقف میشه 

ولی احتمال حاملگی وجود داره ولی پذیرش حاملگی توسط رحم پایینه واسه همین بعضی خانوم ها در سنین پایین تر مثلا ۱۴یا ۱۵سال سقط میکنن

سلام بله علائم تخمدان پلی کیستیک دارین باید برین دکتر تا ازمایش خون برای اندازه گیری سطح هورمون ها و ...

ممنونم از پاسخگوییتون

معمولا چ داروهایی باید استفاده بشه؟!  بعد از شروع مصرف دارو تحت نظر پزشک میتونم برای موهای زائد لیزر برم؟!شما پیشنهاد میکنید دکتر غدد برم یا دکتر زنان؟!

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

2810