2777
2789

سلام .ممنون میشم حواب بدید .من الان شش ماهه آیودی گذاشتم هنوزم پریودام زیاده و دردامم همینطور خیلیم عفونت کردم دارو داد خوب نشدم .ده روز طول میکشه لک و پریودم تموم شه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سلام .ممنون میشم حواب بدید .من الان شش ماهه آیودی گذاشتم هنوزم پریودام زیاده و دردامم همینطور خیلیم ...

سلام

❤️

قبل از گذاشتن IUD مدت پریودتون چند روز بود؟

معمولا توصیه میشه خانم هایی که خونریزی پریودیشون زیاده و اینکه مستعد عفونت هستند از IUD استفاده نکنن از روش های دیگه ای واسه جلوگیری استفاده کنن چون خود IUD ریسک عفونت و التهاب رحم و لگن رو بالا میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام❤️قبل از گذاشتن IUD مدت پریودتون چند روز بود؟معمولا توصیه میشه خانم هایی که خونریزی پریودیشون زی ...

قبلا پنج روز الان ده روز .دکتر اینارو نه پرسید نه کفت فقط دید من خونریزیم زیاده حجمش گف آهن مصرف کن . چندبارم رفتم عفونتهای پنیری اصلا کم نمیشه ترشحاتمم زیادشده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

علایم جداشدن ایودی رو بگید لطفا من سه ماهه گذاشتم همش استرس دارم نکنه جدابشه و بارداربشم معاینه ام م ...

چندماه یکبارمیرید برای چکاب دسگاه؟ سونو گرافی میکنن یامعاینه؟

چندماه یکبارمیرید برای چکاب دسگاه؟ سونو گرافی میکنن یامعاینه؟

یه بار برج ۵ رفتم سونو دادم بهم گفتن سه ماه بعد مجدد بیا همیشه سونو میدم.نوبت بعدیم ابان ماهه. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
یه بار برج ۵ رفتم سونو دادم بهم گفتن سه ماه بعد مجدد بیا همیشه سونو میدم.نوبت بعدیم ابان ماهه.

دکتر برات مینویسه یا خودت میری بدون نسخه؟ بمن گفتن بدون نسخه هم میشه. الان شش ماه شده باید برم

دکتر برات مینویسه یا خودت میری بدون نسخه؟ بمن گفتن بدون نسخه هم میشه. الان شش ماه شده باید برم

من دفعه پیش بدون نسخه رفتم چون مسافرت بودم اما ماه دیگه باید برم پیش خودش

من دفعه پیش بدون نسخه رفتم چون مسافرت بودم اما ماه دیگه باید برم پیش خودش

ببخشید عزیزم شمام عفونت گرفتی؟ خونریزیت زیاد دشه؟ من قبلا پنح روز میشدم الان هم شدید عفونت گرفتم هم ده روز شده 

ایودی من مسیه منم پریودی هام تقریبا دو برابر شده. فکر کنم ب بدن شما نساخته بعد از شش ماه دیگه بدن باید برگرده ب روال سابقش

ایودی من مسیه منم پریودی هام تقریبا دو برابر شده. فکر کنم ب بدن شما نساخته بعد از شش ماه دیگه بدن با ...

دکتر خودم رفته شهر دیگه کلا. من موندم و ی دکتر و مطب شلوغ و .... ممنون جواب دادی عزیزم

ببخشید عزیزم شمام عفونت گرفتی؟ خونریزیت زیاد دشه؟ من قبلا پنح روز میشدم الان هم شدید عفونت گرفتم هم ...

من عفونت نگرفتم اما زیاد ک میشینم لگنم اذیت میشه باید یا بلند بشم راه برم یا دراز بکشم. منم پریودیم دوبرابر شده قبلا ۷ روز بود الان ۱۴ روزه شده

دکتر خودم رفته شهر دیگه کلا. من موندم و ی دکتر و مطب شلوغ و .... ممنون جواب دادی عزیزم

قربونت عزیزم سویق عدس خونریزی رو کم میکنه تو پریودیت بخور با قرص مفنامیک اسید

من عفونت نگرفتم اما زیاد ک میشینم لگنم اذیت میشه باید یا بلند بشم راه برم یا دراز بکشم. منم پریودیم ...

😥سرگیجه گرفتم بس ک خون از دست دادم . شیطونه میگه در بیار رحمتو بنداز جلو گربه

2810