2777
2789
عنوان

خانه مامایی🔴✨

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 79 پست
عزیزم علائم عفونت و تنبلی تخمدان رو میشه بگید؟ چیکار کنم تنبلی تخمدانم برطرف شه؟ برای منظم شدن پریود ...

سلام

علائم عفونت خارش داخلی و خارجی ،سوزش ،تکرر ادرار ، ترشحات پنیری یا ترشحات سبز رنگ و بد بو هست که بسته به نوع عفونت باید درمان بشه ما چندین نوع عفونت داریم و در یک سری از عفونت ها شریکی جنسی هم باید درمان بشه 

علائم تنبلی تخمدان پریود نامنظم ، رشد موی زائد ، اضافه وزن و ریزش شدید مو و... هست

برای منظم شدن پریود باید قرص های ضدبارداری مثل ال دی استفاده کرد 

برای تنبلی تخمدان باید به پزشک مراجعه کنین آزمایش و سونو بدین نامنظم بودن پریود با ال دی درمان میشه ولی برای ریزش موی شدید و سکه ای لازم هست داروهای دیگه استفاده بشه

ببخشید عزیزم رابطه ی بدون د.خول باعث بارداری میشه؟چه مراقبت و پیشگیری هایی کنیم که احتمال بارداری صف ...

سلام بله رابطه بدون دخول باعث حاملگی میشه احتمالش کمه 

اگر رابطه در دوره تخمک گذاری اتفاق بیفته و مایع کنی در قسمت واژن ریخته بشه چون اسپرم توانایی حرکت داره احتمال حاملگی وجود داره.

بسته به شرایط خودتون میتونین از قرص های ضدبارداری استفاده کنین یا امپول یک ماهه یا سه ماهه بزنین یا اگر شریکتون مایل هست کاندوم استفاده کنه 

باز هم با تمام روش های پیشگیری احتمال حاملگی یک دهم درصد هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایا پرده بکارت رو میشه ترمیم کرد؟ راسته؟

سلام

خیر پرده بکارت هیچ وقت هیچ وقت ترمیم نمیشه 

در واقع یک غشای نازک هست و قابل ترمیم نیست ولی چون امروزه یه منبع درآمد شده بعضی همکاران با وعده های الکی برای مددجو ترمیم میکنن

تفاوتی هم که بین هایمن طبیعی و هایمن ترمیم شده الکی وجود داره این هست که هایمن طبیعی سفید ولی هایمن ترمیم شده الکی صورتی رنگه

در کلام آخر هایمن به هیچ عنوان ترمیم نمیشه

توی رابطه ای که داشتم ناخواسته دخول اتفاق اتفاد یعنی کلا وارد نشد ولی خیلی کم وارد شد بعد اون در حد ۲.۳قطره لباس زیرم  خونی شد و تا چند روز زیر دلم درد میکرد مثل درد پریودی.

فردای اون روز به متخصص مراجع کردم گف پردم سالمه ولی من بهشون نگفتم که رابطه داشتم و خون اومده

بنظرتون پرده بکارتم آسیب دیده یا پاره شده؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
سلام عزیزم صبح بخیرمیشه لطف کنی بگی برای درمان عفونت باکتریایی چیکار باید کردمن امپول جنتامایسین 80 ...

سلام 

صبح بخیر

قرص لاکتوفم برای پیشگیری از عفونت هست که من توصیه میکنم به جای استفاده از لاکتوفم روزانه یه کاسه ماست پروبیوتیک مصرف بشه

چون هوای گرم باعث رطوبت در ناحیه واژن میشه و  شرایط رو برای رشد باکتری ها فراهم میکنه به طور منظم لباس زیر عوض بشه ، از لباس زیر نخی استفاده کنین ، لباس زیر رو خودتون بشورین  در معرض آفتاب قرار بدین یا با اتو کامل خشک کنین بعد بپوشین 

از پد استفاده کنین و به محض کثیف شدن  پد رو تعویض کنین

شب موقع خواب توصیه میشه لباس زیر نپوشین یا اصلا یه مدت در خانه لباس زیر استفاده نکنین

علت عفونت همیشه رابطه نیست گاهی اوقات استفاده از دستشویی عمومی هست یا درست دستمال نکشیدن هم باعث عفونت میشه 

دستمال رو بعد از هر بار ادرار یا اجابت مزاج به صورت ضربه دری بزنین و فقط اجازه بدین نم ناحیه واژن گرفته بشه جوری دستمال نکشین که پرژ های دستمال باقی بمونن

اگر مترونیدازول رو درست استفاده کردین و هنوز عفونت دارین توصیه من این هست مترونیدازول مجدد استفاده بشه به علاوه توصیه های بالا کامل یه مدت رعایت بشه قطعا عفونت کاهش پیدا میکنه

اگر ترشحات پنیری و زرد رنگ دارین علاوه بر مترونیدازول ۵۰۰ باید فلوکونازول ۱۵۰هم استفاده کنین

مترونیدازول به مدت هفت روز و فلوکونازول هر سه روز یک بار تا سه دوز

سلام وقت بخیر 

من چندین ساله پریود های نامنظم دارم این ماه اصلا پریود نشدم (مجردم) همچنین موی زائد هم دارم 

دوسالی هم هست حجم پریودام نسبت ب قبل کمتر شده دلیلیش چیه؟!

خودم به تنبلی تخمدان و پلی کیستیک شک دارم باید برم دکتر بگم چ آزمایشی بنویسه تا مشخص بشه مشکلم چیه؟!

و اینکه آیا با سنو تنبلی تخمدان مشخص میشه؟!🙏

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

برا یکی از فامیلامون پیش اومده میخواستم بدونم قبل اولین پریود (کسی که هنوز اولین پریودش رو تجربه نکر ...

سلام

گاهی اوقات اولین پریودی اتفاق نیفتاده اما تخمک گذاری از قبل شروع شده برای حاملگی ما یک تخمک سالم و یک اسپرم با توانایی حرکت میخوایم بنابراین احتمال حاملگی وجود داره ولی بازهم درصدش کمه چون در سن زیر ۲۰ پذیرش رحم پایین هست و معمولا حاملگی رو پس میزنه

سلام نسبت به گذشته هر ۲۱ روز پریود میشم خونریزیم نسبت به قبل کمتر شده و ۵ روزه پاک میشمآیا نیاز به ب ...

سلام فاصله هر ۲۱روز تا ۲۸روز طبیعی هست اما اگر فاصله کمتر از ۲۱روز بشه و خونریزی پریودی در حد لکه بینی باشه نیاز پیگیری دارین درحال حاضر با فاصله ۲۱روزه و هر پنج روز پاک میشین طبیعی

چشم ممنون عزیزمبنظرت امپول نزنم دیگه

امپول بیشتر برای التهاب لگن و عفونت استخوان و قسمت دیگه ای بدن موثره برای عفونت واژن موثر نیست

برای عفونت واژن مترونیدازول استفاده کنین

2810