2777
2789
عنوان

خانه مامایی🔴✨

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 79 پست
ممنونم از پاسخگوییتونمعمولا چ داروهایی باید استفاده بشه؟! بعد از شروع مصرف دارو تحت نظر پزشک میتونم ...

برای بی نظمی پریودی معمولا ال دی استفاده میشودو همچنین ممکنه  کلومیفن و مدروکسی پروژسترون استات استفاده بشه 

ولی درقدم اول باید به پزشک زنان  مراجعه کنین و طبق ازمایش و سونو دارو مصرف کنین

بله زیر نظر پزشک میتونین لیزر انجام بدین

ممنونم از پاسخگوییتونمعمولا چ داروهایی باید استفاده بشه؟! بعد از شروع مصرف دارو تحت نظر پزشک میتونم ...

برای بی نظمی پریودی معمولا ال دی استفاده میشودو همچنین ممکنه  کلومیفن و مدروکسی پروژسترون استات استفاده بشه 

ولی درقدم اول باید به پزشک زنان  مراجعه کنین و طبق ازمایش و سونو دارو مصرف کنین

بله زیر نظر پزشک میتونین لیزر انجام بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بی نظمی پریودی معمولا ال دی استفاده میشودو همچنین ممکنه کلومیفن و مدروکسی پروژسترون استات استف ...

خیلی ممنونم از صبوری و پاسخگوییتون🙏🙏

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

کورتاژ زمانی انجام میشه که ضخامت آندومتر بالا باشه در سونوی شما ضخامت اندومتر نرمال هست

برای همون چیزی که دیده شده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم