بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
سبک نمیشی.من ی بار دخترمو فقط زدم اونم سه سال پیش با اینکه الان هفت سالشه گاهی ازم می پرسه چرا اون روز منو زدی؟منم همش میگم منم آدمم شیطون منو گول زد ببخشید.باز هفته دیگه باز میپرسه
لطفاً برای سبک کردن عقده های خودتون به تراپیست مراجعه کنید! هرچند باید این کار رو قبل از فرزندآوری انجام میدادید!
ای کاش درک میکردید فرزندآوری چه مسئولیت عظیمیه و فقط به پس انداختن بچه نیست. کوچکترین رفتار درست یا غلط شما تبدیل به یک طرحواره یا تروما میشه و وارد جامعه میشه و هرچی از شما دیده رو روی بقیه پیاده میکنه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻