2777
2789
عنوان

حق الناس

78 بازدید | 9 پست

حق الناس فقط غیبت کردن نیست .فالو کردن .لایک.وکامنت گذاشتن هم می‌تونه باشه مثلاً میایم یه پیج که موسیقی حرام می‌ذاره رو فالو میکنیم یا کامنت میذاریم براش که همین مشروعیت بخشیدن به این عملشه .میریم میوه بخریم یه پرتغال رو برمی‌داریم فشار می‌دیم بعدم میذاریم سرجاش ونمیخریم .گچ تو کلاس رو برمی‌داریم برا خودمون نقاشی میکشیم یااستادی که باید یکساعت کلاس برگذار کنه سرپنجاه دقیقه کلاسو تعطیل می‌کنه .تو دانشگاه میریم از مایع تو دستشویی جورابمونو می‌شوریم یا باجوراب کثیف که بو ام میده میریم تو نماز خونه دانشگاه یا مدرسه .یه جلسه است چندتا بچه نشستن ردیف اول میریم بچه هارو بلند میکنیم خودمون میشینیم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دیگه همه اینا حق الناسه و خیلی چیزهای دیگه مثل مثلا رعایت حجاب 

اگر همه اینا رو همه رعایت می‌کردند الان مملکت بهشت میشد 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منظورت از موسیقی حرام چیه؟ با همه ی حرفات موافق بودم ، جز این یه قسمت که متوجه نشدم

جواب: هر موسيقى که به نظر عرف موسيقى لهوى و مطرب که مناسب با مجالس عيش و نوش است باشد، موسيقى حرام محسوب مى‏شود و فرقى نمى‏کند که موسيقى کلاسيک باشد يا غير کلاسيک. تشخيص موضوع هم موکول به نظر عرفى مکلّف است و اگر موسيقى اين گونه نباشد بخودى خود اشکال ندارد. بفرمایید براتون سرچ کردم

چقدر چیزا هستن که ارزششون رو اوردیم پایین و داریم انجامش میدیم

مثلاً درحق دست شکستن قلنج وحق پوست کندن جوش هم گناه محسوب میشه طبق سخنرانی که گوش کردم و ایشون در مورد رساله امام سجاد علیه السلام صحبت کرده بودن وشما اگر میتونید کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیب رو تهیه کنید و مطالعه کنید 

منظورت از موسیقی حرام چیه؟ با همه ی حرفات موافق بودم ، جز این یه قسمت که متوجه نشدم

البته من این مثال هارو خودم هم نمی‌دونستم وخداخیربده  آقای قرائتی  رو وکسایی دیگه که این نکات رو گفتند