2777
2789

چیکرکنم خدا ازش انتقام بگیره جیگرم اروم بگیره

جیگر منو خون کرد زندگیمو سیاه کرد

چیکارکنم تقاص پس بده زندگیش سیاه بشه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

اتفاق کسی که یکسال و سه ماه با اعصب و روان من بازی کرد و زندگیمو خراب کرد که من هنوز قرص اعصاب میخورم هم بهترین و پولدارترین  شوهر رو کرد 

همش با خودم مگم کاش خودم تو شهر بی آبروش کرده بودم منتظر انتقام خدا نبودم

طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
اتفاق کسی که یکسال و سه ماه با اعصب و روان من بازی کرد و زندگیمو خراب کرد که من هنوز قرص اعصاب میخور ...

شوهرکردنش ربطی به انتقام شما نداره

اون بلد بوده چجوری کیس خوب پیدا کنه و تور کنه

انتقام شما یه بخش دیگه از زندگیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرکردنش ربطی به انتقام شما ندارهاون بلد بوده چجوری کیس خوب پیدا کنه و تور کنهانتقام شما یه بخش دیگ ...

کدوم بخش آخه 

فعلا که سه سال از اون موقع گذشته بهترین عروسی رو براش تو گرونترین تالار شهر گرفتن و الان داره خوش و خرم زندگی میکنه 

انتقام خدا باید یه جوری باشه من ببینم و دلم خنک بشه وگرنه چه فایده ای داره

طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
کدوم بخش آخه فعلا که سه سال از اون موقع گذشته بهترین عروسی رو براش تو گرونترین تالار شهر گرفتن و الا ...

خب شماهم باید یه دعایی چیزی میخونپین اهتون اثر بیشتر بزاره

مثل من که الان دنبالشم

نباید دست رو دست میزاشتین ک اون خوشبخت بشه و شمارو بدبخت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40