2777
2789
عنوان

واقعا پیکر تراشی ترسناک ترین و سنگین تریم عمل دنیاست خیلی وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 71 پست
زن داییم کرده میگف از درد نمیتونستم تا یک هفته بخوابم، تازه شکمشو فشار میدادن تو بیمارستان با بخیه😑

وایییی یاده سزارینم افتادم هر یکساعت میومدن شکممو فشار میدادن از درد غش میکردم ده بار اینو تکرار کرد خیییلی وحشتناکه دردش

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم با ورزش و برنامه اصولی میتونه تو یه سال یه اندام ایده آل بسازه واقعا درکشون نمیکنم حتی کسانی که ...

شکم شل و افتاده با هیچ ورزشی جمع نمیشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دوستم پرستاره می گفت تو بیمارستانمون یه خانوم عمل کرد انقدر از جای بخیه هاش خون می اومد ملحفه پر بود😣 از این پهلو تا اون پهلو شکمشو بریده بودن. داد و هوار میکرد از درد. می گفت نکنیددد نکنید این عملو ارزش ندارههه😢

وایییی یاده سزارینم افتادم هر یکساعت میومدن شکممو فشار میدادن از درد غش میکردم ده بار اینو تکرار کرد ...

نه برا من یبار فشاردادن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
وایییی یاده سزارینم افتادم هر یکساعت میومدن شکممو فشار میدادن از درد غش میکردم ده بار اینو تکرار کرد ...

منو دوبار فشار دادن یکی موقعی که بی حسی هنوز نرفته بود یبارم تو اتاق بودم خیلی درد داشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
وقتی به هوش میای درد داره

آره تا ته روز ولی همه عملی درد داره ولی این تنها عملی که ارزشش داره

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نه برا من یبار فشاردادن

سره سز اولم یکی دوبار فشار دادن اما سره دومی پرستاره خیلی سیریش بود گف دکتر گفته ده بار حتما باید ده بار فشار بدم میشمرد تا ده بار کامل اومد فشار داد 

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
2810